Over Alion

Helping brands,
helping people

Alion is een digital agency. Wij creëren zinvolle, digitale oplossingen en communicatie voor mensen én merken. Dat doen we met digital branding, websites & apps, content en advertising.

Aandacht is zeldzaam. Verwachtingen zijn hoog.

De wereld digitaliseert in rap tempo. Dit biedt gebruikers en merken oneindig veel mogelijkheden. Via digitale oplossingen kunnen merken dichtbij hun klanten komen. Direct en op het moment dat het hen uitkomt. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten of het beter bedienen van bestaande relaties. Klantverwachtingen nemen echter snel toe en worden gevoed door de beste spelers in de markt. En de hoeveelheid maakt ook dat aandacht steeds schaarser wordt.

Merken helpen om mensen te helpen

Alion gelooft in digitale oplossingen die mensen en merken helpen: helping brands, helping people. Alion brengt digitaal dichtbij voor jouw merk en voor jouw klanten. In de manier waarop wij digitale oplossingen toegankelijk maken, in de manier van samenwerken en in de oplossingen die wij bieden. We staan dichtbij de gebruikers en bij onze klanten. Samen werken we aan oplossingen die jou helpen de relatie met je klanten te versterken, nieuwe klanten voor je merk te winnen en aan het aantrekkelijk neerzetten van jouw merk in alle digitale contacten.

Zinvolle digitale oplossingen en communicatie

In onze aanpak werken we altijd vanuit gebruikerswensen en impactvolle creatieve oplossingen om deze in te vullen zodat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient. Dit doen we met onze digitale diensten: branding, websites & apps, content en advertising. Zodat we je merk in al haar aspecten digitaal dichtbij kunnen brengen.

In een samenwerking met Alion kun je rekenen op onze drie beloften:

Geïnteresseerd

We willen zowel je merk als je doelgroep goed begrijpen. Zo maken we zinvolle oplossingen voor je doelgroep die naadloos passen in je merkidentiteit.

Creatief én technisch

20+ jaar full-service ervaring staat voor je klaar. Om feilloos werkende oplossingen te realiseren én om haalbaarheid en kosten voor je te bewaken.

Daadkrachtig

Bedenken is zilver. Het voor elkaar krijgen is goud. Dat doen we samen met jou, in kleine teams, korte lijnen en duidelijke taal.

Dennis Woutersen

Dennis Woutersen

Senior Creative Developer

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Marijn Schell

Marijn Schell

Senior Animation Designer

Michel van den Burg

Michel van den Burg

Digital Strateeg

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Managing Director

Raoul de Vries

Raoul de Vries

Senior Back-end Developer

Robbert Vroegindeweij

Robbert Vroegindeweij

Managing Partner

Rodney Rusland

Rodney Rusland

Senior Creative Developer

Wilrise Hofman

Wilrise Hofman

Creative Developer

Stephen Carnay

Stephen Carnay

Digital Designer

Ted van Blitterswijk

Ted van Blitterswijk

Team Lead

Tim van Spronsen

Tim van Spronsen

Team Lead

Tom Chance

Tom Chance

Senior Developer

Julia Tuijl

Julia Tuijl

Digital Designer Stagiaire

Danique Mensink

Danique Mensink

Creative Developer Stagiaire