Over Alion

Helping brands,
helping people

Alion is een digital agency. We helpen onze klanten groeien door marketingdoelen te behalen. We bedenken, bouwen, meten en verbeteren digitale ervaringen voor je klanten. Zodat ze kunnen ervaren waar jouw merk voor staat. Onze aanpak zorgt ervoor dat er geen tijd, geld of energie wordt verspilt. We verzorgen de branding, website, content en advertising van je bedrijf.

Wat maakt Alion uniek?

Slim beginnen

De beste inzichten ontstaan vaak na de livegang. Daarom lanceren we snel, leren we veel en verbeteren we continu. Modulair bouwen, slim hergebruiken, maatwerk waar nodig: zo bouwen we iets écht waardevols!

Stabiele teams

Onze cultuur en waarden bewaken we als leeuwen. Want het plezier van onze mensen bepaalt het succes van jouw project. Verwacht een hecht, gemotiveerd team dat jouw merk door en door leert kennen en helpt groeien!

ISO gecertificeerd

Continu verbeteren doen we niet alleen voor onze klanten, het is in al onze werkprocessen ingebakken. Niet voor niets zijn we ISO-gecertificeerd voor kwaliteit (ISO 9001:2015) en informatiebeveiliging (ISO 27001:2017).

Aandacht is zeldzaam. Verwachtingen zijn hoog.

De wereld digitaliseert in rap tempo. Dit biedt gebruikers en merken oneindig veel mogelijkheden. Via digitale oplossingen kunnen merken dichtbij hun klanten komen. Direct en op het moment dat het hen uitkomt. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten of het beter bedienen van bestaande relaties. Klantverwachtingen nemen echter snel toe en worden gevoed door de beste spelers in de markt. En de hoeveelheid maakt ook dat aandacht steeds schaarser wordt.

Merken helpen om mensen te helpen

Alion gelooft in digitale oplossingen die mensen en merken helpen: helping brands, helping people. Alion brengt digitaal dichtbij voor jouw merk en voor jouw klanten. In de manier waarop wij digitale oplossingen toegankelijk maken, in de manier van samenwerken en in de oplossingen die wij bieden. We staan dichtbij de gebruikers en bij onze klanten. Samen werken we aan oplossingen die jou helpen de relatie met je klanten te versterken, nieuwe klanten voor je merk te winnen en aan het aantrekkelijk neerzetten van jouw merk in alle digitale contacten.

Zinvolle digitale oplossingen en communicatie

In onze aanpak werken we altijd vanuit gebruikerswensen en impactvolle creatieve oplossingen om deze in te vullen zodat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient. Dit doen we met onze digitale diensten: branding, websites & apps, content en advertising. Zodat we je merk in al haar aspecten digitaal dichtbij kunnen brengen.

Certificering en erkenning

Alion BV is gecertificeerd voor NEN-EN-ISO 9001:2015 en NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017. Daarnaast is Alion aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. 

Dennis Woutersen

Dennis Woutersen

Senior Creative Developer

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Marijn Schell

Marijn Schell

Senior Animation Designer

Michel van den Burg

Michel van den Burg

Digital Strateeg

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Managing Director

Raoul de Vries

Raoul de Vries

Senior Back-end Developer

Robbert Vroegindeweij

Robbert Vroegindeweij

Managing Partner

Rodney Rusland

Rodney Rusland

Senior Creative Developer

Rosalie Sturkenboom

Rosalie Sturkenboom

UX Designer

Wilrise Hofman

Wilrise Hofman

Creative Developer

Stephen Carnay

Stephen Carnay

Digital Designer

Ted van Blitterswijk

Ted van Blitterswijk

Team Lead

Tim van Spronsen

Tim van Spronsen

Team Lead

Tom Chance

Tom Chance

Senior Developer