Alion wint vier Horizon Interactive Awards

We zijn verheugd om aan te kondigen dat digital agency Alion vier prestigieuze 2023 Horizon Interactive Awards heeft gewonnen. Een erkenning van het harde werk en de toewijding van ons team aan het leveren van effectieve 'brand performance' oplossingen voor onze mooie klanten. 

Niels Bovendeur

Gold Award

Kinderopvang CompaNanny groeit hard

In een markt met krapte op de arbeidsmarkt heeft CompaNanny zichzelf gepositioneerd als 'de expert in de ontwikkeling van kinderen'. Dit heeft niet alleen ouders aangetrokken, maar ook potentiële kandidaten voor pedagogisch medewerkers. Bij Alion hebben we een platform ontwikkeld met modulaire componenten, waardoor we snel verschillende soorten pagina's konden ontwerpen en bouwen, zonder dubbel werk.

Gold Award

Toekomstbestendige website voor Cannock

Cannock, een toonaangevende credit management organisatie, onderging een rebranding en had behoefte aan een vernieuwde website. Met behulp van Umbraco 11 hebben we een nieuwe website gebouwd die voldoet aan de nieuwste technologieën en trends, met een focus op een prettige gebruikerservaring.

Silver Award

COMMIT Health Clubs

Voor COMMIT hebben we een merkstrategie en verhaal ontwikkeld, online campagnes gevoerd en een nieuwe website gebouwd gericht op conversie. Onze aanpak richt zich op duurzame persoonlijke groei op alle niveaus, met metingen, actieve coaching en training.

Bronze Award

Steel Protection Group

Voor de Steel Protection Group hebben we een nieuwe merkidentiteit, merkdesign en website ontwikkeld. De website heeft een eigentijds design en biedt toegankelijke inhoud, en is geoptimaliseerd om hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen.

Mogelijkheden bespreken?

Meer weten of met ons werken? Neem dan contact op met Niels.

Managing Partner

Niels Bovendeur

+31 (0) 152191650