COMMIT

COMMIT weer helemaal in shape

COMMIT, de keten van exclusieve Health Clubs in Nederland, weet precies hoe je fit en vitaal wordt én blijft. Maar hoe blijven het merkverhaal en de website van COMMIT zélf in shape? Daarvoor kwamen ze bij ons!

Kom maar op!

COMMIT zocht een partner voor het opstellen van een strategisch én praktisch marketingplan. Een plan dat het verhaal van COMMIT correct samenvat zodat het consequent kan worden gebruikt. Daarnaast bleek uit de intake dat de oude website een aantal conversie-hordes bevatte. Tijd voor actie dus!

Voor een sportieve club zoals COMMIT was de identificatie van deze uitdagingen als een enorme motivatie om ze samen op te lossen en daarmee een fundament voor eigen online marketing te bouwen! Alion hielp COMMIT daarom bij deze drie zaken.

Gezonde branding

Omdat er nog geen centrale plek was waar het merk COMMIT stond vastgelegd, leefden er verschillende versies van het merkverhaal. Daarom hebben we na ons zorgvuldige brand strategy proces, een gezonde brand narrative voor COMMIT geschreven. Deze bestaat uit onder meer de missie, visie, value proposition, merkbelofte en een brand narrative. Kortom; een compleet en helder verhaal. Waarmee COMMIT zichzelf intern en extern consistent kan presenteren!

Fitte Website voor de rest van je leven

Waar het concept van COMMIT draait om het veranderen van je ‘innerlijke houding’ om tot blijvende resultaten te komen, zijn websites van Alion ook gemaakt voor het leven. Want met onze aanpak groeit de website continu mee. Met de wensen van het bedrijf én met de tijd. Zo is de nieuwe website van COMMIT niet alleen een stuk meer converterend, hij is altijd up to date en steeds voorzien van de nieuwste functionaliteiten.

Krachtige Online marketing

Met een fundament van een fit merk en een fitte website is het tijd om tot actie over te gaan en het merk te activeren! tijd voor online marketing. Voor COMMIT verzorgde Alion daarom rapportage, advies en online campagnes voor lead generatie, klanttevredenheid en -behoud.

 

Ik ben erg tevreden over de recente vernieuwingen in onze branding, website en online marketing. De marketinginspanningen hebben een meerwaarde geleverd aan ons gezamenlijke doel om gezondheid en welzijn te bevorderen. [...] Het is een genoegen om samen te werken met een partner die niet alleen streeft naar vernieuwing, maar dit ook op een effectieve manier implementeert.

Famke van Rooijen Marketeer COMMIT

Mogelijkheden bespreken?

Meer weten of met ons werken? Neem dan contact op met Niels.

Managing Partner

Niels Bovendeur

+31 (0) 152191650