Umbraco maakt het mogelijk

We ontwikkelen met het wereldwijd gebruikte en zeer gebruiksvriendelijke, Content Management Systeem Umbraco. Op basis van dit Open Source en platform dat op .NET is ontwikkeld zijn websites van Alion standaard zeer compleet uitgerust. Ze zijn gebruiksvriendelijk, veilig en supersnel. We hebben de 5 voordelen van het Umbraco CMS hier voor je op een rijtje gezet.

Wat kun je van een website van Alion verwachten?

Standaard compleet

We weten precies waar een goede website standaard aan voldoet. En specifieke wensen zijn eenvoudig te ontwikkelen.

Goed vindbaar

Websites van Alion zijn snel. Daardoor zijn ze erg goed vindbaar in Google, en prettig voor je gebruikers.

Altijd aanpasbaar

Je wilt je website zelf kunnen aanpassen. Dat kan met het krachtige en gebruiksvriendelijke Umbraco CMS.

Geoptimaliseerd

Met data en inzichten verbeteren de websites die maken continu. Zo wordt je website steeds effectiever.

Relevante cases

In een korte tijdspanne heeft Alion voor ons een mooie en heldere website ontwikkeld. Daarin hebben ze Umbraco CMS gebruikt. Prettige samenwerking met korte lijnen!

Gerco Steenbergen

Manager Marketing Cannock

Wat kost een website?

Goed nieuws, Umbraco is een open source CMS wat betekent dat je geen licentiekosten betaalt. Voor een goede website heb je echter meer nodig: wij helpen je van a tot z, van strategie, design, development en continue optimalisatie. De kosten zitten dus in de uren om de site te realiseren die je voor ogen hebt. Gemiddeld kost een website ongeveer EUR 12.000,- ex btw. Maar we kunnen, bijvoorbeeld in de vorm van een landingspage, een website al opleveren vanaf EUR 5.000,- ex btw. Overleg je wensen eens met ons.

Stel je vraag aan onze Umbraco experts

Heb je een vraag over een nieuwe website of het Umbraco CMS? Neem contact op met onze experts en je hebt binnen een werkdag een reactie!

Robbert Vroegindeweij

Robbert Vroegindeweij

Managing Partner

Standaard compleet

Met Umbraco als kern van onze websites, ontwikkelen we maatwerk op een standaard zeer complete basis. Zo is iedere website die we bouwen standaard voorzien van bijvoorbeeld CMS user management, workflows voor content creatie en content templates. Daarmee is het constant relevant houden van je website super makkelijk en de gebruiksvriendelijkheid ervan optimaal. Omdat het al in onze basis zit, zit dat standaard op iedere website die we leveren.

 

Dit houdt ontwikkeltijd tot een minimum en geeft de vrijheid om te focussen op wat er echt toe doet: het ontwikkelen wat uniek is voor jouw merk of doelgroep.

Voordeel van een ervaren webbouwer

Alion heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van doeltreffende websites, voor grote en kleine merken. Deze ervaring zetten we continu om in inzichten en nieuwe tools. Dit zorgt ervoor dat we snel en slim werken.

 

Zo gebruiken we onze functionele tools waarmee we in recordtijd zeer complete websites neerzetten, zonder dat dit ten koste gaat aan functionele eisen, de unieke uitstraling van je merk of de user experience. En natuurlijk de prijs.

 

En de tijd die je zo bespaart gebruiken we om extra’s mee te ontwikkelen, zoals e-commerce oplossingen, ports naar een mobiele web app of hele specifieke wensen. We leggen je de voordelen van deze manier van werken graag uit in een gesprek. Maak dus direct een afspraak.

Veilig, betrouwbaar en stabiel

Met onze automatische upgrades en Service Level Agreements (SLA) verzekeren we je van een veilige site en vrij van bugs. Zo houd je nog meer tijd over voor het leveren van waarde voor je klanten. Ook de hosting van je website nemen we desgewenst voor je merk uit handen. Met Umbraco Cloud krijg je s’werelds veiligste cloud hosting oplossing op de markt met Microsoft Azure. Lees hier meer over onze technieken.

Stilstand is achteruitgang

Technieken en mogelijkheden evolueren razendsnel. Zo ook de ervaringen en daarmee de verwachtingen van je doelgroep. Een website of applicatie is daarom niet een statisch gegeven, maar moet meebewegen. Alion helpt deze veranderingen begrijpen, in kaart te brengen en erop te reageren met inzichtelijke backlog sessies.

 

We monitoren de prestaties van je site, jij de behoefte van je gebruikers en je team. Zo bepalen we samen wat er nodig is om door te ontwikkelen. Bij Alion heeft een site dus geen levensduur, maar wordt hij continu verbeterd.

 

Heb je al een website en twijfel je of je toe bent aan een nieuwe? Met onze UX review weet je in korte tijd waar je website of app nu staat en welke vervolgstappen je kan ondernemen. Met een User test ontdek je wat je doelgroep belangrijk vindt en hoe je daarop kan reageren.

Websites met 'het vriendelijke CMS' Umbraco

Alion is expert in het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Daar gebruiken we het open source CMS Umbraco bij. We werken met de laatste versie. Niet alleen is het veilig en biedt het alle technische flexibiliteit, het grootste voordeel is zijn bewezen gebruiksvriendelijkheid. Een CMS dat prettig werkt, zorgt er voor dat je sneller content plaatst. Zoals Umbraco het zelf zegt: Happy marketeer = great content!

 

We hebben veel Content Management Systemen gezien en gebruikt, maar zijn helemaal in love with Umbraco. En we zijn niet de enige. Umbraco is een open source CMS en wint wereldwijd enorm aan populariteit met inmiddels meer dan 500.000 installaties.

 

Het CMS is geliefd bij alle soorten organisaties, van start-ups tot aan multinationals zoals Mercedes Benz en Carlsberg. Terecht, want Umbraco has it all. Super gebruiksvriendelijk voor beheerders, terwijl developers alle vrijheid hebben om een volledige maatwerk website of multi-site omgeving te bouwen.

Waarom marketeers kiezen voor het Umbraco CMS?

Wereldwijd zijn er inmiddels 500.000 sites met dit CMS gebouwd. En elke dag komen er meer dan duizend bij. Umbraco is dus erg populair. Maar waarom kiezen bekende namen als McDonalds, Mercedes, Amnesty International en Carlsberg voor Umbraco? Dat hebben we in deze blog voor je uitgeschreven: 8 redenen waarom marketeers voor Umbraco (CMS) kiezen.

Wat is de doorlooptijd van een website met CMS?

Wat kost een website met CMS?

Waarom kies je Alion voor een website met CMS?

Stel je vraag aan onze Umbraco experts

Heb je een vraag over een nieuwe website of het Umbraco CMS? Neem contact op met onze experts en je hebt binnen een werkdag een reactie!

Robbert Vroegindeweij

Robbert Vroegindeweij

Managing Partner

Relevante artikelen