Umbraco maakt het mogelijk

We ontwikkelen met het wereldwijd gebruikte en zeer gebruiksvriendelijke, Content Management Systeem Umbraco. Op basis van dit Open Source en platform dat op .NET is ontwikkeld zijn websites van Alion standaard zeer compleet uitgerust. Ze zijn gebruiksvriendelijk, veilig en supersnel. We hebben de 5 voordelen van het Umbraco CMS hier voor je op een rijtje gezet.

Wat kun je van een website van Alion verwachten?

Compleet

Omdat we al veel websites hebben ontworpen, weten we precies waar een website standaard aan moet voldoen. En mochten er specifieke functionaliteiten nodig zijn; die zijn eenvoudig te ontwikkelen in Umbraco

Snel & vindbaar

We bouwen slim, dat betekent korte laadtijden waardoor je website niet alleen erg goed vindbaar is in Google, maar ook een goede indruk maakt op je doelgroep.

Altijd aanpasbaar

Je wilt je website zelf kunnen aanpassen. Bij ons profiteer je van de gestandaardiseerde 'achterkant' waar dit kan, maar ook van een 'voorkant' die specifiek ontworpen is voor je doelgroep en geschikt voor alle devices.

Optimalisatie

We ondersteunen en verbeteren de website die we voor je merk hebben gemaakt met behulp van data, gegevens en inzichten. Zo wordt je website steeds effectiever.

Standaard compleet

Met Umbraco als kern van onze websites, ontwikkelen we maatwerk op een standaard zeer complete basis. Zo is iedere website die we bouwen standaard voorzien van bijvoorbeeld CMS user management, workflows voor content creatie en content templates. Daarmee is het constant relevant houden van je website super makkelijk en de gebruiksvriendelijkheid ervan optimaal. Omdat het al in onze basis zit, zit dat standaard op iedere website die we leveren.

 

Dit houdt ontwikkeltijd tot een minimum en geeft de vrijheid om te focussen op wat er echt toe doet: het ontwikkelen wat uniek is voor jouw merk of doelgroep.

In een korte tijdspanne heeft Alion voor ons een mooie en heldere website ontwikkeld. Daarin hebben ze Umbraco CMS gebruikt. Prettige samenwerking met korte lijnen!

Gerco Steenbergen

Manager Marketing Cannock

Voordeel van een ervaren webbouwer

Alion heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van doeltreffende websites, voor grote en kleine merken. Deze ervaring zetten we continu om in inzichten en nieuwe tools. Dit zorgt ervoor dat we snel en slim werken.

 

Zo gebruiken we onze functionele tools waarmee we in recordtijd zeer complete websites neerzetten, zonder dat dit ten koste gaat aan functionele eisen, de unieke uitstraling van je merk of de user experience. En natuurlijk de prijs.

 

En de tijd die je zo bespaart gebruiken we om extra’s mee te ontwikkelen, zoals e-commerce oplossingen, ports naar een mobiele web app of hele specifieke wensen. We leggen je de voordelen van deze manier van werken graag uit in een gesprek. Maak dus direct een afspraak.

Veilig, betrouwbaar en stabiel

Met onze automatische upgrades en Service Level Agreements (SLA) verzekeren we je van een veilige site en vrij van bugs. Zo houd je nog meer tijd over voor het leveren van waarde voor je klanten. Ook de hosting van je website nemen we desgewenst voor je merk uit handen. Met Umbraco Cloud krijg je s’werelds veiligste cloud hosting oplossing op de markt met Microsoft Azure. Lees hier meer over onze technieken.

Stilstand is achteruitgang

Technieken en mogelijkheden evolueren razendsnel. Zo ook de ervaringen en daarmee de verwachtingen van je doelgroep. Een website of applicatie is daarom niet een statisch gegeven, maar moet meebewegen. Alion helpt deze veranderingen begrijpen, in kaart te brengen en erop te reageren met inzichtelijke backlog sessies.

 

We monitoren de prestaties van je site, jij de behoefte van je gebruikers en je team. Zo bepalen we samen wat er nodig is om door te ontwikkelen. Bij Alion heeft een site dus geen levensduur, maar wordt hij continu verbeterd.

 

Heb je al een website en twijfel je of je toe bent aan een nieuwe? Met onze UX review weet je in korte tijd waar je website of app nu staat en welke vervolgstappen je kan ondernemen. Met een User test ontdek je wat je doelgroep belangrijk vindt en hoe je daarop kan reageren.

Websites met 'het vriendelijke CMS' Umbraco

Alion is expert in het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Daar gebruiken we het open source CMS Umbraco bij. We werken met de laatste versie: Umbraco 9. Niet alleen is het veilig en biedt het alle technische flexibiliteit, het grootste voordeel is zijn bewezen gebruiksvriendelijkheid. Een CMS dat prettig werkt, zorgt er voor dat je sneller content plaatst. Zoals Umbraco het zelf zegt: Happy marketeer = great content!

 

We hebben veel Content Management Systemen gezien en gebruikt, maar zijn helemaal in love with Umbraco. En we zijn niet de enige. Umbraco is een open source CMS en wint wereldwijd enorm aan populariteit met inmiddels meer dan 500.000 installaties.

 

Het CMS is geliefd bij alle soorten organisaties, van start-ups tot aan multinationals zoals Mercedes Benz en Carlsberg. Terecht, want Umbraco has it all. Super gebruiksvriendelijk voor beheerders, terwijl developers alle vrijheid hebben om een volledige maatwerk website of multi-site omgeving te bouwen.

Wat kost een website?

Goed nieuws, Umbraco is een open source CMS wat betekent dat je geen licentiekosten betaalt. Voor een goede website heb je echter meer nodig: wij helpen je van a tot z, van strategie, design, development en continue optimalisatie. De kosten zitten dus in de uren om de site te realiseren die je voor ogen hebt. Gemiddeld kost een website ongeveer EUR 12.000,- ex btw. Maar we kunnen, bijvoorbeeld in de vorm van een landingspage, een website al opleveren vanaf EUR 5.000,- ex btw. Overleg je wensen eens met Kezia.

 

Om je een idee van de realisatiekosten te geven hebben we in deze blog de kosten van drie type websites op een rij gezet.

Relevante cases
Waarom marketeers kiezen voor het Umbraco CMS?

Wereldwijd zijn er inmiddels 500.000 sites met dit CMS gebouwd. En elke dag komen er meer dan duizend bij. Umbraco is dus erg populair. Maar waarom kiezen bekende namen als McDonalds, Mercedes, Amnesty International en Carlsberg voor Umbraco? Dat hebben we in deze blog voor je uitgeschreven: 8 redenen waarom marketeers voor Umbraco (CMS) kiezen.

Wat is de doorlooptijd van een website met CMS?

Wat kost een website met CMS?

Waarom kies je Alion voor een website met CMS?

Vraag een Umbraco demo of offerte aan

Heb je een vraag over een nieuwe website of Umbraco? Graag een demo zien? Of twijfel je over de juiste content management oplossing voor jouw situatie? Neem contact op met onze accountmanagers en je hebt binnen een werkdag een reactie!

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Creative partner

Relevante artikelen

Ontvang onze website tips als whitepaper

Ontvang 10 Praktische tips voor een snelle check of je website aan vernieuwing toe is. De tips zijn gebaseerd op 20+ jaar ervaringen als digital agency en bieden brede inzichten over data, doelgroepen, vormgeving en techniek.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Onze diensten