Inbound marketing en lead management

Je doelgroep vinden, aanspreken en stapsgewijs begeleiden naar een succesvolle aanvraag of aankoop.

Een doelgerichte groeistrategie

Versnelde groei in het digitale tijdperk? We maken het werkelijkheid met sterke branding, creativiteit en techniek. Maar het is nooit het resultaat van ad-hoc inspanningen. Om doelgericht te groeien heb je een plan nodig. En een team van specialisten om het uit te voeren. Wij helpen onze klanten met beide.

Alles wat je nodig hebt voor succesvolle digital marketing

Je zoekt nieuwe klanten die zich willen binden aan jouw merk. Waar begin je? Er zijn ontelbare marketingactiviteiten die kunnen bijdragen. In 24 jaar ontwikkelden wij een visie op online marketing en lead management, van waaruit we kunnen adviseren over de beste mix voor jouw merk en doelgroep. We helpen je van strategie tot executie op de volgende gebieden.

Inbound marketing

Met waardevolle content bereiken we op een organische manier jouw potentiële klant. Op het juiste moment en via het kanaal dat bij ze past. Jouw perfecte inbound marketingstrategie komt tot stand na een grondige analyse van je merk, je diensten en je markt en beschrijft o.a. hoe je optimaal omgaat met contentmarketing, SEO en social media.

Lead management

Als de uitvoering van het inbound marketingplan zorgt voor potentiële klanten, helpen we je met een aanpak en met de juiste marketing automation tools om het beste uit elke lead te halen. We helpen je leads identificeren, volgen en beheren. Met lead management strategieën zoals lead nurturing en lead scoring begeleiden we je potentiële klant door zijn beslissingsproces.

E-mail marketing

Een effectief middel voor lead nurturing en een een onmisbaar onderdeel van elke goede buyer journey: e-mail marketing. Met gerichte, gepersonaliseerde e-mails houden we de aandacht en interesse van geïnteresseerden vast, bouwen we een relatie op en stimuleren we conversie naar een succesvolle aanvraag of aankoop.

CRM en tracker integraties

Met geavanceerde tools kunnen we klantinteracties effectief volgen, en opvolgen en handwerk verminderen. Ook genereren we waardevolle inzichten om continu de conversie te verbeteren en campagnes effectiever te maken.

Advertising campagnes / campagnestrategie

Met advertentiecampagnes creëren we extra verkoopkansen. Van het creatieve concept tot een zorgvuldige productie en het monitoren van de prestaties. Of het nu gaat om SEA (search engine advertising), display advertising of digital-out-of-home (DOOH), wij bereiken je klanten met de winnende combinatie van 'right person, right message, right time'.

Media-inkoop en planning (online en offline)

Als onderdeel van een bureaugroep hebben wij via zusterbedrijven de expertise dichtbij om een naadloze (omnichannel) ervaring te creëren voor je doelgroep. De combinatie van digitale en offline media bevordert je merkconsistentie en merkautoriteit, het vergroten je bereik en de impact van de algehele marketingcampagne.

Ons werk

Laat je inspireren door samenwerkingen wij trots op zijn en waarmee onze klanten resultaat behalen.

Mogelijkheden bespreken?

Meer weten of met ons werken? Neem dan contact op met Niels.

Managing Partner

Niels Bovendeur

+31 (0) 152191650