Samen grenzen verleggen

Top notch digitaal werk creëren, positieve impact maken én plezier hebben terwijl je dat doet? Dat is werken bij Alion!

Werken bij Alion

Als team van strategische, creatieve en technische vakmensen, gaan wij “aan” van uitdagend en betekenisvol werk. Merken die inzetten op duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid, innovatie, gezondheid, kennis en welzijn staan bij ons bovenaan. Samen verleggen we steeds de creatieve en technische grenzen, zodat onze klanten voorlopers worden en blijven. In plezierige samenwerkingen waar iedereen met voldoening op terugkijkt.

Hoe ziet dat er in de praktijk uit? Informele sfeer? Check. Goeie koffie? Check. Lunch? Koekjes? Borrels, leuke activiteiten met elkaar? Ja natuurlijk! All of the above. Maar, dat is de shiny stuff. Die kun je overal krijgen.

Liever vermelden we dat (werk)geluk bij ons bovenaan staat. Wij weten dat ons gezamenlijke succes ontstaat uit het succes en plezier van elk individu. Daarom smeden we een harmonieus team waarin iedereen écht zichzelf kan zijn. Creëren we een werkplek die voelt als een tweede thuis. Kan je hybride werken. Zijn begrip en transparantie de standaard. En is er aandacht en tijd voor persoonlijke ontwikkeling en het waarmaken van jouw ambities.

Salaris

We hebben een marktconform, transparant salarishuis. Altijd inzicht in waar je zit en waar je naartoe kan groeien.

Onboarding

Een uitgebreide onboarding zorgt dat je je snel part of the team voelt én ons kantoor als je tweede thuis gaat ervaren. Je brengt hier tenslotte een goed deel van je tijd door :-)

VIP-dagen

Doen waar je goed in bent, maar ook waar je goed in wilt wórden! Iets onderzoeken of ontwikkelen wat niet direct binnen de scope van een project past? Kennis opdoen die (nog) geen onderdeel van je functie is? Allemaal mogelijk, daarvoor hebben wij VIP-dagen ontwikkeld!

Aandacht voor groei

Als jij vooruit gaat, gaan wij vooruit. Daarom hebben we veel aandacht voor jouw persoonlijke ambities. We helpen je inzicht krijgen in je talenten en drijfveren en stemmen daarop jouw groeipad af. Zo weet jij zeker dat je doorgroeit op een pad dat écht bij je past, en waar je energie van krijgt.

Werken in hartje Delft

Winkelen in je lunchpauze? Vergaderen terwijl je over de grachten loopt? Heel normaal bij ons! Je vindt ons kantoor in het bruisende centrum van Delft. Tussen de nieuwe Kerk (ook ’n klant!) en de Beestenmarkt (vrijmibo's!). En de bereikbaarheid? Die is prima! Treinstation Delft of (als je met de auto wil komen) een gratis parkeerplaats zijn op loopafstand.

En uiteraard

  • 25 vakantiedagen
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitgebreide lunch 
  • Koffie met koekjes
  • Bedrijfsuitjes
  • Borrels en themafeestjes
  • Liefde & respect!

Core values

Wat is nou de typische Alion identiteit en cultuur? Je moet het ervaren om het te weten. Maar onze kernwaarden geven je de rode draad. Dit is wat we belangrijk vinden en hoe we ons gedragen, naar elkaar en naar de buitenwereld.

Samen grenzen verleggen

Altijd verder kijken en elkaar blijven verbeteren in hechte samenwerkingen
Wij geloven dat versnelde groei in het digitale tijdperk niet ontstaat met individuele inspanningen of ad-hoc activiteiten. Het wordt werkelijkheid door de synergie van vakmensen met actuele kennis, een geavanceerd digitaal ecosysteem, data en continue coördinatie. Grenzen verleggen doen we samen, in een gelijkwaardige samenwerking met een gemeenschappelijk doel.

Resultaat

Zorgen dat het ergens toe leidt.
Elk facet van de digitale aanwezigheid van onze klanten is integraal onderdeel van een groter geheel. Van de merkidentiteit tot de creatieve uitingen die het merk tot leven brengen; van de digitale marketingstrategie tot de meetbare prestaties van de website. In ons werk zijn we ons hier steeds van bewust en sturen we aan op een holistische aanpak waarin we niet alleen tot aansprekend werk komen, maar klanten echt helpen aan resultaat en groei. 

Maak het memorabel

Zorgen dat iedereen er met plezier en voldoening op terugkijkt.
Met creativiteit en vakmanschap zorgen we dat het contact tussen merken en mensen altijd belevingsvol en gedenkwaardig is. Dat verwachten we óók van de interactie met elkaar als team, en het contact met onze klanten. Klanten kiezen ons vanwege de goede resultaten én het plezier dat ze beleven aan de samenwerking.

Staat jouw vacature er niet bij?

Maar denk je dat je een goede toevoeging bent aan ons team? Neem dan contact op met Lisa.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature vinden we niet leuk.

Directie assistente

Lisa van Erp

Lisa mailen