Cannock

Cannock over op Umbraco

Voor één van de meest toonaangevende creditmanagement organisaties van Nederland bouwde Alion een nieuwe website om te voldoen aan veranderende behoeften en technologieën.

Biotech

Cannock heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe branding en positionering. Zo is het nieuwe merk klaar om de positie op de markt te versterken. In lijn met deze veranderingen werd besloten om de eigen website te vernieuwen en te upgraden naar de laatste versie van Umbraco om te blijven voldoen aan de nieuwste technologieën en trends in de industrie.

De uitdagingen

Een van de belangrijkste redenen voor het upgraden van de website was de naderende End of Life van de techniek van de eerdere website. Dat betekende dat deze niet langer met feature- en security-updates werd ondersteund. Om te voorkomen dat de website kwetsbaar werd voor beveiligingsrisico's, was het noodzakelijk om te upgraden. In dit geval naar de laatste versie van Umbraco, waar dit risico niet bestaat.

Daarnaast wilde Cannock het nieuwe merkverhaal integreren om een consistente merkbeleving te creëren voor hun klanten en bezoekers. Voor Cannock is het belangrijk om een professionele en moderne uitstraling uit te dragen, die past bij de positie van toonaangevend creditmanagement organisatie.

Ten slotte diende er een gestructureerde en proactieve aanpak komen om de website ook na oplevering continu te verbeteren. Zo kan er beter worden voldaan aan de veranderende behoeften en technologieën in de creditmanagement branche.

Door de upgrade naar de nieuwste versie van Umbraco en de integratie van de nieuwe merkidentiteit van Cannock in de website, is Cannock in staat de online aanwezigheid te versterken en een betere gebruikerservaring te bieden aan klanten en bezoekers.

Moderne en gebruiksvriendelijk resultaat

Dankzij een efficiënt proces en de kracht van het Umbraco CMS heeft Cannock nu een moderne, gebruiksvriendelijke website die voldoet aan hun behoeften en die van haar klanten. Bekijk hier het eindresultaat.

De nieuwe website is gebouwd in Umbraco. Door verder te ontwikkelen op onze uitgebreide bibliotheek van functionaliteiten en mogelijkheden in zowel back- als frontend, konden we onze aandacht richten op de belangrijke zaak: het ontwerpen van een prettige gebruikerservaring van de website.

Een bijkomend voordeel is dat deze bibliotheek constant wordt doorontwikkeld én is gekoppeld aan al onze projecten. Op die manier zijn er steeds nieuwe features beschikbaar. Zowel aan de achterkant als de voorkant van de website.

Voordelen van het Umbraco CMS

In dit project bood het CMS van Umbraco veel voordelen:

 • Flexibiliteit
  Umbraco is een flexibel CMS dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie.
 • Schaalbaarheid
  Umbraco is schaalbaar, wat betekent dat het kan meegroeien met je organisatie en jouw websitebezoekers.
 • Gebruiksvriendelijk
  Het Umbraco CMS is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe content toe te voegen en de website up-to-date te houden.
 • Veiligheid
  Umbraco is een veilig CMS, wat essentieel is voor organisaties zoals Cannock die gevoelige informatie verwerken.

Mogelijkheden bespreken?

Meer weten of met ons werken? Neem dan contact op met Niels.

Managing Partner

Niels Bovendeur

+31 (0) 152191650