Design & Development

Websites

Websites waarmee je merk verwachtingen overtreft

Alion heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van gebruiksvriendelijke en doeltreffende websites voor grote en kleine merken. Websites van Alion zijn standaard compleet uitgerust. We werken met het wereldwijd gebruikte en zeer gebruiksvriendelijke open source CMS Umbraco.

 

 

Websites van Alion...

 • zijn altijd specifiek voor je de doelgroep ontworpen
 • zijn snel en goed vindbaar op Google
 • werken op alle apparaten

Neem nú contact op

 

“In een korte tijdspanne heeft Alion voor ons een mooie en heldere website ontwikkeld. Daarin hebben ze Umbraco CMS gebruikt. Prettige samenwerking met korte lijnen!”

Gerco Steenbergen

Manager Marketing Cannock

Ontvang binnen 2 werkdagen een offerte

Wil je snel verder met je project? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Ze helpen je graag en goed verder. Bijvoorbeeld met een intakegesprek, of direct een offerte. Dat kan al binnen 2 werkdagen.

Robbert Vroegindeweij

Robbert Vroegindeweij

Managing Partner

Een website die verwachtingen van je gebruikers overtreft

Website-ontwerpen en -technieken evolueren razendsnel. Zo ook verwachtingen van klanten. Een website is daarom niet een statisch gegeven, maar moet meebewegen. Met een nieuwe website zet je de eerste stap richting meer digital power! Op deze pagina lees je meer over hoe we dat bij Alion voor jou realiseren.

Een zakelijke website laten maken

Als je je nieuwe website door Alion laat maken, bijvoorbeeld als je een professionele website wilt laten maken, weet je zeker dat je een website krijgt die specifiek voor je doelgroep is ontworpen. Standaard heeft een website van Alion Snelle laadtijden en is goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.

 

Iedere gebruiker is uniek, en ook de manier waarom een gebruiker je nieuwe website bekijkt. Daarom ontwikkelen we bij Alion standaard responsive websites die compatible zijn met alle denkbare devices, van iPad tot laptop tot telefoon. Dat komt van pas, want de vraag 'een responsive website laten maken' krijgen we vaak. En die kunnen we, als professionele websitebouwer met meer dan 20 jaar ervaring, snel beantwoorden.

 

 

Een website van Alion is standaard compleet uitgerust zodat alle handige features er al in zitten. Daarnaast werken we op het flexibele Umbraco platform zodat we de vrijheid hebben om al je wensen te realiseren. Denk aan koppelingen met externe systemen zoals mailprogramma’s en CRM systemen.

Umbraco: het vriendelijke CMS

We hebben veel Content Management Systemen gezien en gebruikt, maar zijn helemaal in love with Umbraco. En we zijn niet de enige. Umbraco is een open source CMS en wint wereldwijd enorm aan populariteit met inmiddels meer dan 500.000 installaties. Het CMS is geliefd bij alle soorten organisaties, van start-ups tot aan multinationals zoals Mercedes Benz en Carlsberg. Terecht, want Umbraco has it all. Super gebruiksvriendelijk voor beheerders, terwijl developers alle vrijheid hebben om een volledige maatwerk website of multi-site omgeving te bouwen. Lees verder over Umbraco.

Waarom kiezen voor het Umbraco CMS?
 • Intuïtieve editor waar iedereen blij van wordt
 • Standaard compleet, maar wel met de vrijheid om al je wensen te realiseren
 • Open source, met een community van meer dan 200.000 actieve profs
 • Umbraco Cloud inclusief functionaliteit om sites snel te kopiëren
 • Hoogwaardige beveiliging, onderhoud en updates zonder omkijken
 • Eenvoudig te koppelen met externe systemen zoals mailprogramma’s en CRM
 • Multi-site omgeving, schaalbaar en headless

 

Lees meer in deze blog: 8 redenen waarom marketeers voor Umbraco (CMS) kiezen.

Welke problemen lost een nieuwe website op?

In onze ruime ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, maken we veel verschillende problemen mee. Dit zijn de meest voorkomende waarmee een nieuwe website voor een oplossing zorgde:

 • Mijn website haalt zijn doelstellingen niet
 • Mijn website scoort niet goed in Google
 • Mijn websitebezoekers haken af, mijn website is niet gebruiksvriendelijk voor de eindgebruiker
 • Het actualiseren of bijhouden van mijn website is moeilijk of zelfs irritant
 • De ontwikkeling van mijn website staat stil, terwijl de digitale wereld om mijn heen versnelt
Relevante cases
Hoe ziet een website project eruit?

Alles start met het uitgebreid kennis maken met jullie organisatie en de wensen en doelen. Schrik niet als wij vragen naar jullie ‘probleem’, oftewel de uitdaging. Alleen door de wens af te pellen tot we het probleem raken, komen we tot de scherpste doelstellingen.

 

Onze kracht is de vertaling naar duurzame digitale oplossingen. Hebben we die slag gemaakt? Dan begint de realisatie in sprints. Dit maakt dat we in kleine blokken van enkele weken successen boeken. Je bent als klant bij elke stap betrokken en bijsturen maakt onderdeel uit van het proces. We stemmen de prioriteiten af en gaan stap voor stap naar een ideaal eindresultaat.   

 

Een eindresultaat zien? Check dan de Umbraco-site van Woonnu en lees in deze case hier meer over het project.

Wat kost een website?

Umbraco is een open source CMS wat betekent dat je geen licentiekosten betaalt. Goed nieuws, die kosten heb je niet. Voor de werkelijke bouw van je website heb je ons. Wij helpen je van a tot z, van strategie en design tot development en continue optimalisatie. De kosten zitten dus in de uren om de site te realiseren die je voor ogen hebt. Om je een idee van de realisatiekosten te geven hebben we in deze blog de kosten van drie type Umbraco sites op een rij gezet.

Waarom zou ik een nieuwe website overwegen?

Waar begin ik als een website wil?

Wat is de doorlooptijd van een website met CMS?

Wat kost een website met CMS?

Waarom kies je Alion voor een website met CMS?

Ik wil graag een offerte voor een website

Vraag een Umbraco demo of offerte aan

Heb je een vraag over een nieuwe website of Umbraco? Graag een demo zien? Of twijfel je over de juiste content management oplossing voor jouw situatie? Neem contact op met onze accountmanagers en je hebt binnen een werkdag een reactie!

Robbert Vroegindeweij

Robbert Vroegindeweij

Managing Partner

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Creative partner

Relevante artikelen

Onze diensten