Sping

Building the future voor Sping.

Als digital agency weten we precies hoe je je online aanwezigheid moet vormgeven en bouwen. Dat was de reden dat Digital Lab Sping bij Alion aanklopte om een make-over te geven aan hun website. Een project waar 'less is more' echt tot zijn recht komt.

Toonaangevend Digital Lab.

Sping is een team enthousiaste onderzoekers, ontwerpers en bouwers. Als toonaangevend Digital Lab maakt Sping innovatieve digitale producten die iets positiefs toevoegen voor organisaties en aan het leven van mensen. Met inzichten, strategie en de ontwikkeling van tech en tools helpt Sping organisaties die deze positieve kijk op de toekomst delen. Vanuit innovatie bouwen ze zo aan de volgende generatie digitale oplossingen. Kortom: Building the future.

Nieuw merk, nieuwe website.

Na het doorvoeren van een strategische herpositionering en een visuele rebranding was ook de website toe aan een innovatieslag. De website moest passen bij de nieuwe visuele identiteit en tegelijk een stuk duurzamer worden met het oog op gebruiksvriendelijkheid en tijdloze bruikbaarheid.

Less is more!

Op de Umbraco extentie die wij inhouse hebben ontwikkeld was het een fijne uitdaging om de wensen mbt de interactie en het ontwerp te realiseren. Op basis de nieuwe homepage zijn de designs voor de overige pagina’s opgemaakt.

Het resultaat is een zeer minimalistische, maar gebruiksvriendelijke website geworden waarbij de uitgekiende whitespaces en de authentieke fotografie voor een tijdloos karakter zorgt. Less is in dit geval echt more!

Mogelijkheden bespreken?

Meer weten of met ons werken? Neem dan contact op met Niels.

Managing Partner

Niels Bovendeur

+31 (0) 152191650