App development bestaat uit de ontwikkeling van het proces, de levenscyclus en het bouwen van software voor een gebruiksvriendelijke digitale ervaring op een platform. Alion helpt je om de digitale interactie die je doelgroep met je merk op je website heeft naar het 'next level' te krijgen. Door de interacties te herkennen, te onderzoeken en te vertalen in een optimale digitale verbinding tussen merk en mens.

 

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar met onze ervaring op het gebied van app development en onze bewezen aanpak kunnen we je dit in vier diensten beloven. Met een UX review weet je waar je website of app nu staat. Met een User test ontdek je wat je doelgroep belangrijk vindt en hoe je daarop kan reageren. Met een Website of een Progressive Web App (PWA) vertalen we de learnings naar een effectief resultaat. Voor jou én je doelgroep!

Gun je merk een goed doordachte en vormgegeven digitale interactie

Met een sterke app development en goed doordachte en vormgegeven interactie straal je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid uit naar je belangrijkste stakeholder: je doelgroep! Dit vergroot je digitale slagkracht: Your Digital Power.

Onze diensten

UX Review

Een UX Review is een adviesrapport, geschreven vanuit de doelgroep, voorzien van heldere verbeterkansen.

Lees verder

User test

Een gebruiksonderzoek waarin echte mensen uit je doelgroep je digitale product of dienst testen. Zo ontdek je waar je digitale product of dienst moet verbeteren.

Lees verder

Website

Met een nieuwe website zet je de eerste stap richting meer Digital Power! Op deze pagina lees je meer over hoe we dat met behulp van het Umbraco CMS realiseren.

Lees verder

Progressive Web App (PWA)

We bouwen volwaardige, fullscreen mobile experiences zonder de afhankelijkheid van een app store. Snelle interfaces, ongeacht het netwerk en zelfs offline te gebruiken.

Lees verder

Ik wil een (nieuwe) website, waar te beginnen?

Ik wil een (nieuwe) app, waar te beginnen?

Wanneer heb ik een nieuwe website nodig?

Wat kost een nieuwe website?

Wat is de toegevoegde waarde van gebruiksonderzoek of UX review?

Met welke technologieën en platforms werkt Alion

Wat is een progressive web app of PWA?

Alion heeft ons geholpen met een fantastische App. De App heeft ons geholpen in een tijd waar het verkopen van ons product lastig werd ivm wetgeving. Onze app is een geweldige tool geworden mede dankzij het meedenken van het team van Alion. Wij werken momenteel samen aan een veelbelovende nieuwe versie, het wordt vast grandioos.

Max Sprengen

Digital Manager Benelux - RCI Financial Services

We helpen je graag aan een optimale digitale interactie

Neem contact op met Tim of Niels om de mogelijkheden voor een UX Review, User Test, Website of App te bespreken. Verwacht een helder voorstel waarin we onze aanpak, tarieven en planning met je delen. En ook als je nog niet precies weet wat je nodig hebt helpen we je graag op weg.

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Creative partner

Tim van Spronsen

Tim van Spronsen

Team Lead

Email

tim@alion.nl