Display Advertising

Pinterest video pin

Met standard width video pins trek je de aandacht met beeld, geluid en beweging en vertel je een sterk verhaal met een visueel aantrekkelijk videoformaat. Pinterest campagnes worden aangemaakt en beheerd in Pinterest Ad Manager.

De voordelen van video pins

Je kunt video pins gebruiken voor het volgende:

  • Je product, service of merk op een nieuwe manier te laten zien. Gebruik een video om unieke kenmerken te laten zien of je merkverhaal te vertellen.
  • Snel de aandacht te trekken. Maak video's tussen de 6 en 15 sec om de aandacht van je doelgroep te trekken en mensen betrokken te houden.
  • Eén boodschap overbrengen. Breng een duidelijke, simpele boodschap over waardoor mensen actie ondernemen, zoals het kopen van een specifiek product of het bezoeken van je website.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Pinterest Video Pin advertentie voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising