Display Advertising

Pinterest Static Pin

Met static pins kunnen producten en content onder de aandacht gebracht worden in een eenvoudig verticaal of vierkant beeldformaat met een titel en beschrijving. Gewone 'pins' zijn snel om te zetten naar advertenties. Pinterest campagnes worden beheerd in de Pinterest Ad Manager.

De voordelen van static pins

Je kunt static pins gebruiken om:

  • De interesse in je merk te vergroten. Door mensen te inspireren met je producten of merk. Gebruik bijvoorbeeld opvallende afbeeldingen om producten, voordelen en impressies uit te lichten.
  • De bekendheid van je producten te vergroten. Gebruik opvallende afbeeldingen om mensen aan te moedigen meer informatie te lezen op je landing page.
  • Een eenvoudige boodschap over te brengen. Bijv. een boodschap die mensen aanzet tot een actie, zoals het kopen van een product of het bezoeken van je website.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Pinterest Static Pin advertentie voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising