Display Advertising

Native Ad

Native Ads sluiten aan bij de vormgeving van een website of app en bieden een verbeterde gebruikerservaring voor uw bezoekers. Native Ads verschillen van standaard ads omdat ze niet zijn ontworpen, maar per kanaal perfect passend worden gemaakt. Bezoekers kunnen nog steeds zien dat het advertenties zijn, maar ze zijn geheel geïntegreerd in de content van de website.

Met native-advertenties gebeurt het volgende:
  • Als adverteerder levert je de losse componenten voor advertentie (zoals de kop, de afbeelding, de bestemmings-URL, het logo, enzovoort) in plaats van een tag.
  • De uitgever bepaalt de native stijl die overeenkomt met de site of app van de uitgever. Ad Manager gebruikt de componenten om een advertentie te maken die aansluit op de context van elke vertoning.
  • De gebruiker ziet vervolgens een advertentie die naadloos aansluit op de omringende content.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Native Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising