Display Advertising

Mobile interstitial

Interstitials zijn fullpage ads die tussen schermen worden weergegeven tijdens navigatie in mobiele apps. Ze bieden een gebruiker app-ervaringen op volledig scherm op natuurlijke app-overgangspunten zoals lancering, video-preroll of laden op game niveau.

De voordelen van mobile interstitial ads
  • Het grote formaat vormt een ideaal canvas voor storytelling, waardoor ze een zeer aantrekkelijk formaat zijn voor branding campagnes.
  • Vanwege hun omvang, gebruik van rich media en aantrekkelijkheid voor premium merken, stimuleren interstitials een hoge betrokkenheid bij gebruikers. Dit genereert op zijn beurt hoge click through en conversion rates.
  • Interstitials worden voortdurend genoemd als de meest wenselijke advertentie-indeling door adverteerders met zowel branding- als conversiedoelstellingen.
  • Het integreren van nieuwe advertentie-indelingen is een manier waarop uitgevers hun gebruikers een diverse advertentie-ervaring kunnen bieden, waardoor "banner blindness" wordt geminimaliseerd en de algehele engagement wordt vergroot.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een mobile interstitial advertentie voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising