Display Advertising

Interscroller

Een interscroller is een impactvolle Rich Media uiting die, afhankelijk van de positie waaruit hij geserveerd wordt, zich aanpast aan het device waarop hij wordt getoond. Zodra een gebruiker scrollt zal de advertentie zichtbaar worden en klikbaar worden. De gebruiker kan de advertenties eenvoudig sluiten of overslaan door verder te scrollen.

De voordelen van interscroller ads
  • Ze zijn niet opdringerig. In tegenstelling tot de interstitial banner zijn interscroller banners minder opdringerig. Ze zijn goed zichtbaar maar kunnen ook makkelijk worden overgeslagen zonder de gebruikerservaring te verstoren.
  • Interscroller ads genereren tot 200% meer engagement in vergelijking met conventionele mobiele display-advertenties.
  • Interscroller ads behalen hogere CTR's. In vergelijking met andere display advertenties hebben mobiele interscroller-advertenties een hogere click through rate.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een interscroller advertentie voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising