Display Advertising

Gmail Ads

Gmail ads zijn advertenties die worden weergegeven in Gmail accounts van Google, met name op de tabbladen 'Sociaal' of 'Promoties'. Ze verschijnen net als een e-mail, met een titel en een onderwerpregel en wanneer erop wordt geklikt, worden ze uitgevouwen om video's, formulieren, afbeeldingen en andere content weer te geven.

De voordelen van Gmail ads

Gmail ads kunnen de gebruiker ook rechtstreeks omleiden naar de bestemmingspagina van een bedrijf. Gmail ads kunnen door gebruikers worden gemarkeerd met een ster en zelfs worden doorgestuurd, net als e-mails. Gmail ads zijn beschikbaar als onderdeel van een Discovery Campaign.

  • Snel meer klanten. Veel potentiële klanten gebruiken Gmail. Hierdoor ben je in staat om jouw aanbiedingen op een prominente plaats weer te geven.
  • Kwalitatieve leads. Je kunt via je Google Advertising account 'Display Targeting Options' gebruiken om aanbiedingen af ​​te stemmen op de juiste doelgroepen, zoals doelgroep zoekwoorden, geautomatiseerde targeting, demografie en in-market (ready to buy) doelgroepen.
  • Persoonlijk contact. Met Gmail Ads kun je in een persoonlijker format in contact komen met potentiële klanten, in tegenstelling tot veel andere vormen van advertentiemedia die generieke advertenties produceren.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Gmail advertentie voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising