Display Advertising

Video Ad (LinkedIn)

De Video Ad is van LinkedIn is een advertentieformaat voor gesponsorde inhoud op de timeline in LinkedIn. Zo spreek het een groot en professioneel publiek aan met vide. Het format is te gebruiken in in elke fase van de customer journey (See, Think, Do en Care). Het Video Ad formaat is in te zetten via de Campaign Manager van LinkedIn.

De voordelen van LinkedIn Video Ad

Een LinkedIn Video Ad vergroot de naamsbekendheid bij en loyaliteit van je doelgroep. Het zet het verhaal van je merk, product of dienst in de kijker op desktop en mobiel. Het video format is moeilijk te negeren in de timeline, zet aan tot interactie en conversie.

 

Een LinkedIn Video Ad kan de relatie met professionals verdiepen. Het biedt de mogelijkheid om de dialoog aan te gaan met nieuwe prospects. Door de impact van de video campagnes te meten ontstaat inzicht in de prestaties van de video én het soort professionals dat ze bekijkt en er interactie mee heeft.

 

Lees hier verder over dit formaat.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Video Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising