Display Advertising

Text Ad (LinkedIn)

De Text Ad is een advertentieformaat voor gesponsorde inhoud en biedt voor ieder budget kansen om de aandacht van je doelgroep te krijgen. Het Text Ad formaat is in te zetten via de Campaign Manager van LinkedIn

De voordelen van LinkedIn Text Ad

Een Text Ad zorgt voor het juiste verkeer. Het brengt je merk onder de aandacht van je professionele doelgroep en leidt ze naar je website of landingspagina's.

  • Genereer kwaliteitsleads. Stem de targeting opties af om precies de juiste mensen te bereiken en leads van hoge kwaliteit te genereren.

  • Betaal per klik of per impressie door een budget in te stellen en te controleren met pay-per-click (PPC) of cost-per-impression (CPM) prijsopties.

Lees hier verder over dit formaat.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Text Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising