Display Advertising

Single Image Ad (LinkedIn)

De Single Image Ad is een advertentieformaat voor gesponsorde inhoud. De advertenties bevatten één afbeelding en verschijnen direct in de LinkedIn feed van professionals die je wilt bereiken, zowel op desktop als mobiele apparaten. Het Single Image Ad formaat is in te zetten via de Campaign Manager van LinkedIn.

De voordelen van LinkedIn Single Image Ads

De Single Image Ad van LinkedIn kan ingezet worden om verschillende doelstellingen in je campagnestrategie mee te bereiken.

  • Trek de aandacht in de feed. Betrek je doelpubliek uit de professionals van Linkedin op de plak waar ze hun tijd doorbrengen: de nieuws feed.

  • Het formaat kan helpen bij het realiseren van doelstellingen voor je merk, zoals naamsbekendheid of het genereren van leads.

  • Krijg inzicht in de impact. Meet de campagneprestaties & leer over de demografie van het doelpubliek. Op die manier kan geoptimaliseerd worden tijdens de campagne.

Lees hier verder over dit formaat.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Single Image Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising