Display Advertising

Carousel Image Ad (LinkedIn)

De Carousel Image Ad is een advertentieformaat voor gesponsorde inhoud en vertelt op een interactieve manier een verhaal dat professionals inspireert om actie te ondernemen. Het Carousel Image Ad formaat is in te zetten via de Campaign Manager van LinkedIn

De voordelen van Carousel Image Ads
  • Dit format gebruikt de beschikbare schermruimte beter. Het laat de boodschap van je merk zien in meerdere afbeeldingen en zorgt voor interactie bij je doelgroep. Interactie is een kenmerk van betrokkenheid en helpt om hoger in de funnel te komen.

  • Het format versnelt de stap van attentie naar overweging. 
  • Via het campagnebeheer kan de impact van elke interactie worden gemeten. Zo is inzichtelijk hoeveel professionals het format gebruiken en wat de resultaten zijn. Dit zijn waardevolle inzichten tijdens de optimalisatie.

Lees hier verder over dit formaat.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Carousel Image Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising