Display Advertising

Lead Generation Ad / Form (LinkedIn)

Met een Lead Generation Form van LinkedIn zijn de gegevens van de doelgroep alvast ingevuld voor een laagdrempelige vorm van genereren van leads. Het Lead Generation Ad / Form is in te zetten via de Campaign Manager van LinkedIn. 

De voordelen van LinkedIn Lead Generation Ad / Form
  • Genereer leads van hoge kwaliteit op grote schaal. Lead Gen Formulieren zijn vooraf gevuld met accurate LinkedIn profielgegevens, zodat LinkedIn leden informatie, zoals contactgegevens kunnen sturen met slechts een paar klikken.

  • Bewijs de ROI van lead gen campagnes. Volg de kosten van de campagnes per lead, het aantal leads dat wordt ingevuld en het aantal leads dat je krijgt van specifieke professionele doelgroepsegmenten.

  • Toegang tot en beheer van leads via de Campaign Manager of integratie marketingautomatisering of CRM-tooling. Wij gebruiken hier zelf bijvoorbeeld een combinatie van LinkedIn, E-mail, Discord, Google Sheets en Zapier voor.

Lees hier verder over dit formaat.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Lead Generation Ad / Form voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising