Display Advertising

Panorama (Google DV360)

Het Panorama formaat is in te zetten op het DV360 platform van Google. Het is een interactief advertentie formaat voor mobiel. Op een interactieve manier komen panels met informatie en visuals over het product of de dienst voorbij.

Meer over het Panorama formaat

De Panorama advertentie is een soort gallery met drie frames met ruimte voor bijvoorbeeld je logo, visuals, productafbeeldingen en teksten. De gebruiker swipet horizontaal om tussen frames te kunnen wisselen. Met data driven advertentiemateriaal kan Alion zo eenvoudig hoogwaardige awareness advertenties voor je merk opmaken die zijn afgestemd op elke doelgroep.

 

Uit onderzoeken van Google blijkt dat mensen een grotere interactie hebben via een Panorama advertentie dan met een gewone advertentie. Lees hier verder over dit formaat.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Panorama advertentie voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising