Display Advertising

Native Video  (Google DV360)

Het Native Video formaat is in te zetten op het DV360 platform van Google. Het is een formaat combineert een logo, copy en video zodat er een native (bij de publisher passende layout) ontstaat op de website.

Meer over het Native Video formaat

Native ads bieden een bewezen betere gebruikerservaring. Dat komt omdat ze integreren in het uiterlijk van de pagina waar de advertentie geplaatst wordt. Het resulteert in een lagere drempel en dus hogere acceptatie bij de doelgroep. Het zorgt zo voor een grotere zichtbaarheid.

 

Native-videoadvertenties worden gevormd met een set elementen van het merk. Publishers en Google gebruiken die om de native-advertentie templates mee te vullen en zo de advertentie op te maken. De uiting kan er op verschillende websites en devices daarom anders uitzien. Er hoeven dus geen speciale banners of templates voor te worden ontwikkeld.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Native Video advertentie voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising