Display Advertising

Facebook Story Ads

Story ads van Facebook zijn afbeeldings-, video- of carrousel advertenties die op een volledig scherm worden weergegeven op Facebook, Instagram en FB Messenger. In tegenstelling tot bijvoorbeeld gewone stories verdwijnen Story ads niet na 24 uur.

De voordelen van Facebook Story Ads

Story ads kunnen ingezet worden voor verschillende doelstellingen. Onderzoek van Facebook toont aan dat het formaat kan aanzetten tot bekendheids-, overwegings- en conversie acties.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Facebook Story Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising