Display Advertising

Facebook Instant Experience

Instant Experience van Facebook is een ervaring op volledig scherm die wordt geopend als een gebruiker op de advertentie tikt vanaf een mobiel apparaat. De Instant Experience wordt vaak gemaakt om een merk, product of dienst visueel extra uit te lichten.

De voordelen van Facebook Instant experience

Binnen een Instant Experience kan je doelgroep video's bekijken, door foto's bladeren in een carrousel, producten bekijken in een catalogus, afbeeldingen met getagde producten verkennen en op knoppen tikken om naar andere webpagina's te gaan.

 

Gebruik Instant Experience voor:

  • Het trekken van aandacht van je doelgroep. Instant Experiences laden direct, vouwen uit tot volledig scherm en werken met alle indelingen, waaronder één afbeelding, Video, Carrousel en Collectie.

  • Het vertellen van een verhaal over je merk. Maak bijvoorbeeld een custom Instant Experience of kies uit meerdere sjablonen. Vertel een verhaal met beschrijvende teksten, creatieve elementen, knoppen en links.

  • Het aantrekkelijk uitlichten van producten of diensten of het toevoegen van meer inhoud aan je advertentie. Zo kan de boodschap nog beter overkomen als je iemands aandacht hebt getrokken.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Facebook Instant experience voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising