Display Advertising

Facebook Image Ads

Met Image Ads van Facebook kun je je product, dienst of merk eenvoudig onder de aandacht brengen met een afbeelding en copy. De Image ads worden opgezet in Advertentiebeheer en je kunt er een bericht van je Facebook-pagina mee promoten.

De voordelen van Image Ads

Je kunt Facebook Image Ads gebruiken voor bijvoorbeeld:

  • Het vergroten van de interesse in je merk of service. Gebruik bijvoorbeeld een opvallende foto van je product of dienst of presenteer je merk en vraag om je Facebook-pagina te volgen.

  • Het vergroten van de bekendheid van je producten en diensten. Kies een interessante afbeelding van je product of merk om mensen aan te moedigen meer informatie te willen lezen.

  • Het overbrengen van een snelle en eenvoudige boodschap die je aan je doelgroep wilt communiceren.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Facebook Image Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising