Display Advertising

Facebook Carousel Ads

Met de carrousel ad van Facebook kun je verschillende afbeeldingen en video's, kopteksten en links weergeven. Gebruikers kunnen door de carrousel scrollen zodat alle panelen voorbij komen.

De voordelen van Facebook Carousel Ad

De carrousel ad is geschikt voor verschillende doelstellingen. Zowel in de awareness, overwegings- als overtuigingsfase in je campagne kun je dit formaat inzetten. Hieronder staan een aantal manieren hoe de carrousel ad ingezet kan worden.

  • Laat meerdere producten zien die naar verschillende landingspagina's leiden. Zo geef je je doelgroep meer opties en verhoog je de CTR of doorklikratio.

  • Licht meerdere voordelen, functies of kenmerken van één product of dienst uit. Laat bijvoorbeeld een product of details van een product zien vanuit meerdere invalshoeken om klanten beter te informeren.

  • Vertel een verhaal. Gebruik afbeeldingen en video's die elkaar opvolgen om een aansprekend verhaal te illustreren.

  • Leg een proces uit. Presenteer stap voor stap hoe je bedrijf, product of dienst werkt.

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Interesse in een Facebook Carousel Ad voor jouw merk?

Digital agency Alion is aangesloten bij de DDA en behoort tot het handjevol Nederlandse bureaus dat zich DV360 Google Creative Partner mag noemen. Neem contact op met onze experts voor inhoudelijk advies en een prijsopgave.

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Display advertentie platforms & formats
Meer over display advertising