Advertising

Campagne Productie

Alion heeft 20+ jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van display advertenties, banners, DOOH, video ads / prerolls en social ads - to name a few. We produceren advertising assets voor ieder denkbaar scherm. Kijk maar:

Dynamic advertising en data driven

We produceren IAB formaten voor display advertising; yup, banners! Maar ook visuals, video’s en copy voor Instagram en Facebook. Denk aan promoted posts, carrousels en andere formats. Dat doen we graag en goed.

 

Een ander goed voorbeeld is dynamic advertising. De content van dynamische banners wordt gevormd door een externe feed. Bijvoorbeeld via de Alion Feed Manager. Dit maakt iedere uiting relevant voor je doelgroep en de mogelijkheden en schaalbaarheid van je campagne eindeloos.

 

Data driven banners zijn hét middel om verlaten winkelwagentjes uit hun eenzaamheid te verlossen en vage vakantieplannen concreet te maken. Herinner je doelgroep aan wat ze missen, en verhoog je conversie als nooit te voren.

Dynamische campagnes

Realtime, real love. Met dynamische banners kun je realtime data tonen in al je uitingen. Of het nu gaat om actuele sneeuwhoogtes, de rentestanden van je spaarrekeningen of het aantal : met realtime content maak je banners relevant in iedere stap van de customer journey. Ook in de laatste sale fase is een dynamische banner een perfecte oplossing om live voorraad en prijzen te tonen.

 

Optimalisatie was nog nooit zo makkelijk. Ook voor optimalisatie zijn dynamische campagnes de ideale manier om je uitingen bij te sturen zonder momentum te verliezen. Pas je feed aan en voila, je banners zijn klaar voor een nieuwe ronde.

 

Met een widgetbanner maak je iedere boodschap persoonlijk zonder opdringerig te zijn. Laat je klant direct zijn premie berekenen, een vlucht zoeken of besparing uitrekenen. Zo heb je direct interactie, zonder die voet tussen de deur.

“Alion is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze luisteren goed naar je wensen en denken altijd met je mee, waardoor het resultaat nog beter wordt. De doorloopsnelheid van opdrachten is eveneens snel. Of het nu om een complexe nieuwe banner gaat of een update van de huidige banner, ze maken het waar.”

Nienke Menkhorst

Online Marketeer, Etos

Swipe, scroll, tap and play!

Wil je meerdere producten uitlichten, heb je verschillende boodschappen of passen niet alle features in een frame? Laat je doelgroep op eigen tempo met je uiting interacteren door te tappen, swipen en scrollen. Maak de interactie leuk door gamification toe te passen in je campagnes. Laat je doelgroep racen zonder schade te rijden, al tappend je trampolines testen of jouw producten mix-and-matchen. Ads met humor worden toch vaak het best onthouden.

 

Instagram en facebook hebben het al bewezen; iedereen houdt van polls. We kunnen het vaak niet laten om toch even onze mening te delen, vooral als het zo makkelijk is als één druk op de knop. Alion heeft speciaal hiervoor een pollbanner ontwikkeld, waar gebruikers vragen kunnen beantwoorden, raden en zelfs de pollresultaten kunnen zien. Een leuke manier om je doelgroep te leren kennen.

Display advertentie platforms & formats
Case highlights

Ontvang onze advertising tips als whitepaper

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Op zoek naar een snel en goed bureau?

Zoek niet verder. Neem contact op met onze accountmanagers als je meer wilt weten. Ze helpen je graag verder!

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Managing Director

Onze diensten