EDR

Verantwoord ondernemen met EDR

Als bedrijf in de zakelijke dienstverlening, zorg, telecom en energie heb je baat bij verantwoorde contracten met je zakelijke en particuliere klanten. EDR helpt daarom problemen met debiteuren te voorkomen, te minimaliseren en op te lossen.

Betere branding, betere website

Na het doorvoeren van een visuele rebranding door onze vrienden van Nijgh, was ook de website toe aan vernieuwing. De website moest niet alleen passen bij de nieuwe visuele identiteit, hij moest vooral heel duidelijk de verschillende doelgroepen bedienen.

Zakelijk én Particulier

Als je het over schulden en krediet hebt, zijn er altijd twee partijen betrokken en beide partijen moeten via de website in hun informatiebehoefte worden voorzien én hun taken kunnen volbrengen. Zeker met de grote hoeveelheid portalen en formulieren kan dat snel overweldigend worden. Daarom is de website eigenlijk in tweeën gesplitst, een website voor de zakelijke klant én een website met een eigen look en feel voor de particuliere gebruiker.

Overzichtelijkheid in een frisse look


Het resultaat mag er zijn. Want de nieuwe website is volledig gebouwd in de laatste versie van Umbraco, waarbij de koppeling met onze unieke Umbraco Extensie ervoor zorgt dat de website altijd actueel en veilig blijft.

Zakelijke klanten van EDR kunnen nu snel hun klantacceptatie, credit checks en herincasso’s starten. En de particulieren klanten vinden snel de juiste informatie die ze een stap dichter bij acceptatie of oplossing van hun problemen brengen.

Mogelijkheden bespreken?

Meer weten of met ons werken? Neem dan contact op met Niels.

Managing Partner

Niels Bovendeur

+31 (0) 152191650