Planet B.io

Online performance en brand optimalisatie TMA

Mensen zijn op hun best als ze zichzelf kunnen zijn. Als ze werk doen dat van nature bij ze past. Een talentgerichte organisatie herkent én ontwikkelt talenten van medewerkers en benut zo hun volledige potentieel. Samen met onze collega's van Admix hebben we de online presence van TMA getransformeerd naar de nieuwe positionering.

Alles gaat beter met TMA

TMA richt zich op het identificeren, ontwikkelen en benutten van individuele talenten en drijfveren en ondersteunt bij de inrichting van talentgerichte organisaties. Zo helpen ze medewerkers hun volledige potentieel te bereiken en organisaties te ontwikkelen. TMA helpt jaarlijks duizenden organisaties en honderdduizenden talenten te ontwikkelen en hun succes te vergroten.

Gezamenlijke Uitdagingen

TMA stond voor een aantal digitale dilemma's. In samenwerking met TMA en Admix hebben we deze uitdagingen geïdentificeerd en de weg vrijgemaakt voor een brand performance website die voldoet aan alle eisen van personalisatie en lead management. Van het beheren van meertalige inhoud tot het optimaliseren van wervingsprocessen en webinars. En dat op een manier die zeer gebruiksvriendelijk is, voor de bezoeker van de site, maar ook voor TMA zelf.

Van digitale strategie naar online executie

Voor TMA hebben we onze bewezen aanpak om snel goede websites te bouwen toegepast. Zo hebben we de formulieren verbeterd, de behoefte aan meertaligheid aangepakt, sterke SEO techniek ingebouwd en de mogelijkheid tot lead scoring. Ons doel was om al deze oplossingen naadloos te integreren in ons op Umbraco gebaseerde systeem Evolve CMS, waardoor de digitale reis van TMA in lijn komt met haar visie voor de toekomst. Bekijk de nieuwe website van TMA.

Mogelijkheden bespreken?

Meer weten of met ons werken? Neem dan contact op met Niels.

Managing Partner

Niels Bovendeur

+31 (0) 152191650