CompaNanny

Samen bouwen voor nieuwe generaties

Voor werkende ouders is het belangrijk hun kinderen op een plek te kunnen brengen waar ze niet alleen verzorgd worden, maar ook de beste begeleiding krijgen in hun ontwikkeling tijdens de belangrijke eerste, vormende jaren. Die plek is CompaNanny! Een professionele kinderopvangorganisatie met meer dan 50 vestigingen in Nederland.

Alion bouwde voor CompaNanny een multisite platform, als solide basis voor een hoogwaardige digitale customer experience waarmee de organisatie vele jaren vooruit kan.

Kinderontwikkeling en ouders ontzorgen

CompaNanny is een landelijke keten van meer dan 50 locaties met hoogwaardig kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Vanuit een eigen pedagogische visie en een unieke mindful werkmethode, levert CompaNanny de best opgeleide pedagogisch medewerkers. Alles om kinderen te laten ontwikkelen en ouders te ontzorgen.

Typische scale-up uitdagingen

CompaNanny groeit hard en heeft daarom met typische “scale-up uitdagingen” te maken. Dingen als het handhaven van een consistente gebruikerservaring over alle online platformen heen. Meerdere websites willen consolideren in een multi-site CMS om het beheer te vereenvoudigen. Als partner in hun digitale groei helpt Alion CompaNanny in een nauwe samenwerking. De nieuwe website is het meest recente project.

Van customer journey naar website

Nadat we CompaNanny hielpen met hun uitdaging op het werven van goede nieuwe medewerkers door een ‘werken bij’ website voor ze te ontwerpen, was het zaak ook de website voor ouders en geïnteresseerde ouders op te zetten.

 

We ontwerpen een nieuwe website altijd vanuit het perspectief van de gebruiker, en dus de ‘customer jobs’ in goed jargon. Vanuit die gedachte ontwierpen we de website zo dat zowel de informatievoorziening, uitstraling en gewensten acties volledig tot hun recht kwamen. Een goed voorbeeld daarvan is de website editor die veel vrijheid biedt in het zelf opbouwen van de verschillende pagina’s.

 

Compleet en gebruiksvriendelijk

Met heldere informatiepagina’s, locatiepagina's en natuurlijk converterende formulieren ontstond zo een meertalige website waarmee CompaNanny ook de eigen ontwikkeling mee kan stimuleren. Ook deze website is natuurlijk door CompaNanny zelf te onderhouden met het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS.

Mogelijkheden bespreken?

Meer weten of met ons werken? Neem dan contact op met Niels.

Managing Partner

Niels Bovendeur

+31 (0) 152191650