Het nieuwe pensioenstelsel

Met de komst van het nieuwe pensioenstelsel wordt het bieden van inzicht en grip op financiële keuzes steeds belangrijker. Persoonlijke communicatie met klanten is daarbij essentieel. Maar wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Hoe zorg je er dan voor dat je voldoet aan de nieuwe verplichtingen, een hoge klanttevredenheid behaalt én efficiënter gaat werken?

Deze uitdaging gaan de Platform Engineers van TJIP graag aan met behulp van hun Pensioen Platform. En wij hielpen TJIP weer met het goed informeren van pensioenuitvoerders met een heldere uitleganimatie.

TJIP Pensioen Platform

De keuzebegeleiding van het TJIP Pensioen Platform biedt inzicht in de persoonlijke pensioensituatie van deelnemer én partner. De combinatie van data en slimme algoritmes, zorgen voor een complete benadering. Deze unieke opzet van het TJIP Pensioen Platform helpt pensioenuitvoerders sneller en efficiënt innoveren. En dát leidt tot een hogere klanttevredenheid. 

 

In de animatie komen de voordelen van het Pensioen Platform en de verschillende onderdelen, zoals het netto besteedbaar inkomen nu en later, de invloed van economische veranderingen en de impact van risico’s zoals overlijden en arbeidsongeschiktheid aan bod.

Een goede uitleganimatie? Vraag een offerte aan

Met een uitleganimatie van Alion maak het onderscheid met je concurrentie en breng je je boodschap over op een manier die zowel effectief als leuk is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, of om direct het startsein te geven voor het maken van een overtuigende uitleganimatie.

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Creative partner

Dit is ook interessant