Learnings, kennis en ervaringen van digital agency Alion

Artikelen en blogs

Bekijk blogposts

Alle artikelen
Upgrade je oude Umbraco website

Als je gebruikmaakt van Umbraco versie 9, is het belangrijk om dit artikel aandachtig te lezen. Als je zelfs nog werkt met het sterk verouderde Umbraco 7, brengt dit aanzienlijke risico's met zich mee voor je organisatie. Maak je echter geen zorgen! We staan klaar om je te helpen bij het upgraden en bijwerken van je Umbraco-website, met als resultaat een toekomstbestendige online aanwezigheid.

Lees verder
Je laatste website. Ever.

In een klassiek website-ontwikkelproces wordt vaak tijd, geld en energie verspild aan onnodig maatwerk. Dat kost niet alleen meer dan nodig, het introduceert ook risico’s voor de toekomstbestendigheid van het platform. Daarom bouwen wij websites op een heel andere manier. In dit artikel lees je meer over onze unieke werkwijze!

Lees verder
Je hebt méér aan een ISO-gecertificeerd bureau

Lagere risico's en een hogere klanttevredenheid: zorg ervoor dat je digital agency ISO gecertificeerd is.

Lees verder
Alion is ISO-gecertificeerd

Sinds juni 2022 is Alion BV officieel ISO-gecertificeerd. Wat betekent dat? En waarom wilden we dit? In dit artikel leggen we het uit.

Lees verder
Privacy by design

Hacks en datalekken: de nachtmerrie van elke organisatie die werkt met persoonsgegevens. Daar gáát je geloofwaardigheid. Ons antwoord? Privacy by design. Want voorkomen is beter dan genezen. In onze nieuwe blog lees je hoe we dat doen.

Lees verder
Security by design

Security by design betekent vanaf de start nadenken over de veiligheid van apps en sites. In plaats van achteraf verkleinen we bij Alion het risico op datalekken vanaf de start van de ontwikkeling. Lees er hier meer over.

Lees verder