Learnings, kennis en ervaringen van digital agency Alion

Artikelen en blogs

Bekijk blogposts

Alle artikelen
Umbraco vs Wordpress: 2023 edition

Welk CMS is anno 2023 de beste keuze, Umbraco of Wordpress? Aan de hand van 4 belangrijke aspecten leggen we onze voorkeur uit.

Lees verder
De voordelen van Umbraco

Eén van de meest populaire CMS-en op dit moment is Umbraco. In dit artikel bespreken we waarom Umbraco de juiste keuze is voor alle stakeholders.

Lees verder
Snel starten, veel leren

Onze processen houden rekening met toekomstige verbeteringen en veranderingen van buitenaf. Zo krijg je grip op groei. Met planning, budget en inspanningen. En reageer je sneller en beter op verandering.

Lees verder
Checklist voor een goede website briefing

We bouwen niet alleen goede sites, we helpen ook vaak bij het opstellen van een goede briefing voor een nieuwe website. Die briefing legt het fundament voor een resultaat waarmee je je doelen behaalt. Hier zijn onze tips voor een complete website-briefing!

Lees verder
Umbraco 10; het beste CMS kon nóg beter

Onlangs introduceerde Umbraco versie 10: sneller, flexibeler én met een heldere roadmap voor een voorspelbare en vlekkeloze upgrade trajecten. Wij zijn blij, lees waarom!

Lees verder
5 voordelen van werken met Umbraco CMS

Umbraco is een gebruiksvriendelijke CMS voor marketeers. Lees meer over de vijf voordelen voor het ontwikkelen van websites met Umbraco.

Lees verder
Meertaligheid op je website

Wat is de slimste manier om je website meertalig te maken en waar moet je rekening mee houden? Dit artikel vertelt je de 'ins en outs' van een goede meertalige website 🗺

Lees verder
Efficiënt meerdere websites of webshops beheren

Efficiënt meerdere websites of webshops beheren met een slimme multi-site aanpak.

Lees verder
Eenvoudig nieuwe sites lanceren in een multi-site Umbraco omgeving

Ken jij de Baseline functie van Umbraco CMS al? Met één druk op de knop kopieer je een site. Lees snel waarom dit zo briljant is. ➡

Lees verder
Alion Headless Umbraco API oplossing

Headless betekent dat je CMS niet langer de views en templates van je website bepaalt. In plaats daarvan beheer je slechts de informatie (en niet meer de opmaak). lees meer over de Alion Headless Umbraco API Solution.

Lees verder
Wat kost een website met CMS (Umbraco)?

Wat komt er allemaal bij een Umbraco-traject kijken en wat kost de realisatie van een Umbraco site? In dit artikel zetten we het voor je op een rij. ➡

Lees verder
Dutch Umbraco Festival 2019 Takeaways

Alion bezoekt het Dutch Umbraco Festival 2019 van de Dutch Umbraco User Group. Dit zijn onze takeaways!

Lees verder
Waarom onze klanten Umbraco CMS verkiezen boven WordPress

In deze blog illustreren we aan de hand van vijf belangrijke vragen waarom onze klanten Umbraco (CMS) verkiezen boven Wordpress. ➡

Lees verder
8 redenen waarom marketeers voor Umbraco (CMS) kiezen

Het open source CMS Umbraco is razend populair onder marketeers. Waarom? Lees de top 8 redenen door onze Umbraco experts.

Lees verder