Haal het maximale uit je campagnebudget met deze 3 tips

Een effectieve campagne behaalt zoveel mogelijk resultaat met zo min mogelijk inspanning en kosten. Daarom helpen wij onze klanten het productiebudget optimaal te benutten. Met onze 20+ jaar ervaring in campagne productie hebben we onze learnings op dit gebied op een rijtje gezet. 

Niels Bovendeur

Slim beginnen

Een campagne hoeft niet in alle versies en formaten uitgewerkt te zijn voordat hij live kan. Sterker nog, het is vaak slimmer om de campagne met iets minder assets live te zetten en aan de hand van de eerste resultaten te reviewen welke assets en of aanpassingen er nog nodig zijn? Meer varianten? Of meer formaten? Op die manier kun je ook learnings uit de campagne direct meenemen in de rest van je middelen. Doe bijv een a/b test met 1 of 2 formaten voordat je alle formaten laat uitwerken of hele sets gaat a/b testen.

Combineer templates met maatwerk

Voor veel klanten gebruiken we templates die per campagne uniek gemaakt worden. Het voordeel is dat er zo slimmer en dus sneller kan worden geproduceerd. Bijkomend voordeel is  dat er een automatische consistentie in stijl ontstaat. Tegelijk kan er zo wel geprofiteerd worden van de voordelen van maatwerk tov volledig geautomatiseerde tools. Mocht er toch een extra frame, actiesticker of extra tekst nodig zijn, dan kan dat altijd. De basis staat dan klaar en bij een volgende campagne kan je productiebudget direct lager. Zien al je sets er dan niet hetzelfde uit? Dat hoeft zeker niet. Juist door gebruik te maken van eigen kleuren en eigen fotografie heeft elke campagne dan toch een hele eigen uitstraling

Productie Bundel

We bieden ook productiebundels aan. Je krijgt dan een vast aantal uur per jaar voor productie waar je maandelijks een vast bedrag voor betaalt. Door dat je een bundel aan uren heb betaal je alleen voor de tijd die we daadwerkelijk nodig hebben voor het creëren van de assets. Je bent hierdoor heel flexibel in het op- of afschalen van je campagne.

Mogelijkheden bespreken?

Meer weten of met ons werken? Neem dan contact op met Niels.

Managing Partner

Niels Bovendeur

+31 (0) 152191650