Kennisdeling

Whitepapers

Je hebt vast ons artikel over de kracht van whitepapers gelezen. In het kader 'practice what you preach' bieden wij hier daarom onze kennis aan in een mooie serie whitepapers. Elk met een eigen focusgebied.

 

Whitepapers

Sterke merken werken

Ben jij klaar voor groei? In onze brochure lees je meer over hoe we onze diensten zijn opgebouwd en wat ze kosten. Je leest hoe we met branding, design, websites en online marketing je strategische marketingdoelen behalen.

Download

Advertising voor retail

Snelheid is key in retail. Als bedrijf in de retail wil je daarom snelle, effectieve digitale marketing, maar waar start je en waar moet je op letten? Dit whitepaper geeft je de inzichten, voorbeelden & tips om je digitale marketing te verbeteren.

Download

Industrie: Slim digitaal verbeteren

Als bedrijf in de techniek, productie of industrie wil je slim digitaal verbeteren. Dit whitepaper helpt je met inzicht in digitale uitdagingen, relevante tips, cases én learnings die wij als agency hebben opgedaan bij klanten van ons in de industrie.

Download

B2b: tips, cases en learnings in digital

Als bedrijf in de zakelijke dienstverlening wil je slim digitaal verbeteren. Dit whitepaper helpt je met inzicht in digitale uitdagingen, relevante tips, cases én learnings die wij als agency hebben opgedaan bij onze b2b klanten.

Download

10 Praktische website tips

Ontvang 10 Praktische tips voor een snelle check of je website aan vernieuwing toe is. De tips zijn gebaseerd op 20+ jaar ervaringen als digital agency en bieden brede inzichten over data, doelgroepen, vormgeving en techniek.

Download

10 Tips voor betere advertenties

Download deze handige checklist met 10 tips over het verbeteren van je digitale advertenties. Het zijn adviezen over over vormgeving, copy en het gebruik van animaties.

Download

Uitleganimaties uitgelegd

Verleid klanten met de beste uitleganimatie die je maar kunt bedenken! In dit whitepaper lees je hoe je dat aanpakt. Het bevat onze 6 belangrijkste tips voor een goede uitleganimatie.

Download

Display Advertising Cheat Sheet

Welk type display advertising en welke kanalen zet je in voor optimaal resultaat? Het Display Cheat sheet legt uit welke mogelijkheden er zijn en wanneer je deze het beste kunt gebruiken.

Download