24-32 uur per week

Front-end Developer

Stel je voor: een rol waarin je niet slechts verantwoordelijk bent voor het implementeren van website designs, maar ook voor de groei en doorontwikkeling van het content management platform waarop ál onze klanten draaien! Door te ontwikkelen vanuit een productgedachte, maak je met elke regel code impact op vele tientallen omgevingen. Dat is de kans die wij momenteel hebben voor een getalenteerde, enthousiaste front-ender.

Ready to Evolve with us?

Alion is op zoek naar een getalenteerde Front-end Developer die klaar is om de wereld van Evolve te betreden! Wat zegt u? Evolve? Yes! dat is ons unieke, op Umbraco CMS gebaseerde content management platform waarmee we top-notch digitale ervaringen aan onze klanten leveren. Het is de motor achter elke website die je in ons portfolio kunt vinden.

Dit systeem is op twee manieren waardevol. Het implementeren van designs is bij ons geen tijdrovend maatwerk: we kunnen heel snel veel functionaliteit neerzetten vanuit een rijke component library. Daarnaast laten we het systeem continu meegroeien met technische eisen, mogelijkheden en trends in de markt. Van UX-optimalisatie tot SEO en van animatie tot AI.

Zo kunnen wij in korte tijd zeer complete platformen creëren, en hoeven onze klanten hun website nooit meer opnieuw te laten bouwen. Een win-win waarmee we ons onderscheiden van veel traditionele bureaus.

Maar nu… genoeg over ons! Want om Evolve en onze klanten verder te laten groeien, zoeken we iemand die er verstand van heeft en dé front-ender van ons dev team wil worden. Ben jij degene die we zoeken?

Dit ben jij

 • Een frisse, energieke geest met de passie om baanbrekende, fundamentele front-end oplossingen te bouwen die lang mee kunnen.
 • Je hebt een proactieve houding, altijd op zoek naar nieuwe kennis en manieren om jezelf en je werk te verbeteren.
 • Een achtergrond in front-end development met 3 jaar relevante werkervaring.
 • HBO- of WO werk- en denkniveau: goede algemene ontwikkeling, schriftelijke en mondelinge vaardigheden en het vermogen om kennis over te dragen in het Nederlands en Engels.
 • Je werkt onafhankelijk, snel/efficiënt en bent besluitvaardig.
 • Je hebt genoeg ervaring om UX-besluiten te nemen en anderen te adviseren.
 • Je hebt oog voor structuur, detail en esthetiek (zowel in je code, proces als het resultaat dat bezoekers zien)

Dit bieden we jou

Bij Alion krijg je de kans om je te ontplooien in een omgeving die talenten omarmt, waardeert en stimuleert.

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: goed salaris, pensioenregeling, reiskosten, hybride werken, een verzorgde lunch, VIP-dagen en meer. Lees hier alle details.
 • Creatieve vrijheid en ruimte om te groeien: ruimte voor persoonlijke en professionele groei door samen te werken aan betekenisvolle projecten.
 • Dagelijkse inspiratie: Een job waarin geen dag hetzelfde is, dankzij een diverse klantenkring uit verschillende sectoren—van high-tech B2B oplossingen tot baanbrekende startups.
 • Hecht team en fijne werkplekken: je wordt onderdeel van een vrolijk en gepassioneerd team van creatieve en technische vakmensen, werkend vanuit hartje Delft en hartje Rotterdam.

Samen grenzen verleggen?

Word jij de visionaire kracht achter de gebruikerservaring van de websites van al onze klanten? Heb je zin om de wereld van ons Evolve platform te betreden en mee te bouwen aan grensverleggende digitale ervaringen? Stuur ons dan snel je CV en portfolio, en laat ons weten waarom jij dé persoon bent voor deze rol. We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

 

Solliciteer nu!

Stuur je CV, motivatie en/of portfolio naar Lisa. We laten snel iets van ons horen en informeren je dan ook verder over de sollicitatieprocedure.

Directie assistente

Lisa van Erp

Lisa mailen