Oplossingen

LoyaltyCare

Alion ontwikkelt B2B loyaliteitsprogramma’s op maat. Een goed loyaliteitsprogramma stimuleert de verkoop, creëert extra kansen en geeft diep inzicht in de performance van je (weder)verkopers en/of dealernetwerk.

 

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van B2B loyalty biedt Alion een groot aantal loyalty-oplossingen. Van korte incentive-campagnes tot de bouw van internationale loyalty platforms. Onze oplossingen worden internationaal gebruikt door middelgrote en grote organisaties in o.a. de sectoren automotive, finance, health, food en non-food.

 

Alion heeft een heldere werkwijze om tot een loyaliteitsprogramma te komen dat naadloos aansluit bij de wensen, behoeften en mogelijkheden van je organisatie.

Een complete webwinkel met assortiment en backoffice

De meeste loyaliteitsprogramma's kunnen wij zeer efficiënt opbouwen in LoyaltyCare, een geavanceerd softwarepakket dat de basis vormt voor diverse soorten loyaliteitsacties. De basis van het systeem omvat een complete webwinkel met assortiment en backoffice, volledig af te stemmen op je huisstijl en wensen. En uiteraard volg je de performance van het programma realtime via de LoyaltyCare App.

 

Flexibel genoeg voor maatwerk-implementaties, krachtig genoeg om internationale A-merken.

 

Wij hebben LoyaltyCare ontwikkeld met onze partner Spaaracties.NL. Daardoor stoppen we niet na advies, vormgeving en techniek, maar verzorgen we óók de volledige logistiek en fulfilment van jouw spaarprogramma. Van een breed, actueel cadeau-assortiment tot en met verzending, garanties, retouren en het bieden van een meertalige helpdesk voor servicevragen.mee te bedienen.

Meer weten?

Neem contact op met onze accountmanagers als je meer wilt weten. Zij helpen je graag!

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Robbert Vroegindeweij

Robbert Vroegindeweij

Managing Partner

Onze oplossingen