De retail advertising challenge

Aan steeds veranderende prijzen of wisselende voorraden ben je als retailer gewend. Maar ook in je advertising moet je daar op inspelen. Als je een eigen studio of designer hebt ken je de uitdaging maar al te goed: geen tijd, te weinig kennis over specifieke technieken. En wanneer je meerdere merken, shops en/of assortimenten hebt, heb je al snel te maken met een retail advertising challenge.

 

In retail is het namelijk dagelijkse kost dat prijzen of voorraden van producten wijzigen, met als gevolg dat deze informatie ook aangepast moet worden in je creatives. Want hoe relevanter je propositie hoe hoger de clicks. Het kost alleen veel tijd en geld om al de verschillende assets aan te passen. Het gevolg is dan een lange wachttijd, hoge kosten en minder relevante communicatie. Voor dit probleem heeft Alion de oplossing!

Onze advertising diensten speciaal voor retail

Campagnestrategie voor retail

Een retail campagnestrategie is een glashelder, cross-device, crossmediaal campagneplan. We vertalen de klantreis naar de juiste invulling van de relevante digitale touchpoints voor jouw producten of shop(s).

Lees verder

Creative asset production voor retail

Alion heeft 20+ jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van creative assets voor retail. Display advertenties, banners, DOOH, video ads / prerolls en social ads - to name a few. We produceren advertising assets voor ieder denkbaar scherm.

Lees verder

Feed management voor retail

Iedere uiting in je campagne wordt relevant en schaalbaar met de Alion Feedmanager. Zelf content aanpassen zonder ontwerpbureau, centraal beheer over alle content én vlekkeloze integratie in DV360 en Google Ads.

Lees verder

Alion is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze luisteren goed naar je wensen en denken altijd met je mee, waardoor het resultaat nog beter wordt. De doorloopsnelheid van opdrachten is eveneens snel. Of het nu om een complexe nieuwe banner gaat of een update van de huidige banner, ze maken het waar.

Nienke Menkhorst

Online Marketeer, Etos

Retail klanten

Bij digital advertising agency Alion helpen we de advertising uitdagingen van onze retailklanten als ANWB, Action, Gall&Gall, Etos, WeCare, Isostar, CoolCat, MS Mode en America Today oplossen.

Hoe is advertising voor retail anders dan 'andere advertising'?

Voor welke retail klanten werkt Alion?

Welke specifieke retail oplossingen levert Alion?

Op zoek naar retail advertising power?

Zoek niet verder. Niels laat je graag alle mogelijkheden zien en helpt je aan snelle én relevanter advertising voor je doelgroep.

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Creative partner

Retail cases

Download het gratis whitepaper 'Advertising voor retail'

Als bedrijf in de retail wil je snelle, effectieve digitale marketing. Maar waar start je en waar moet je op letten? Dit whitepaper geeft je de inzichten, voorbeelden & tips om je digitale marketing te verbeteren. O.a. in dit whitepaper:

  • Wat zijn de digitale uitdagingen in de branche
  • Relevante Tips, cases én learnings van digital agency Alion
  • Uitnodiging voor een kosteloos adviesgesprek

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.