Alion | Display Advertising

display advertising

Relevante advertenties doen het beter.

We weten dat jouw potentiële klant helemaal niet zit te wachten op je banner. Hij wil een artikel lezen, video bekijken of z’n social status bijwerken. Hoe zorg je dat dan tóch de vonk overslaat tussen je doelgroep en je merk? That’s where we come in.

Alion Doubleclick certificates Alion Doubleclick certificates

Effectieve banners

Alion is voorloper in de creatie en productie van digital advertising. Centraal daarbij staat onze visie dat ieder contactmoment - dus ook een bannerimpressie - een kans is om de connectie met je doelgroep te versterken.

Alion is trots op haar rol als DoubleClick Certified Media Partner. Het stelt ons in staat onze missie te bereiken om ‘full funnel data driven advertising’ gemeengoed te maken bij alle merken. Daarnaast stelt het Alion in staat doorlopend trainingen te volgen en haar kennis te verspreiden tijdens events van Google. Zo blijven wij  voorloper in digital advertising.

Neem contact op

Banners voor See, Think, Do & Care

Full Funnel

Wij vinden dat deze contactmomenten optimaal benut worden als de inhoud en vormgeving van een banner altijd geoptimaliseerd is aan de gebruiker. Zo relevant mogelijk dus. Pas dan ontstaan echt effectieve bannercampagnes.

Data Driven

Alion maakt data driven banners. Dat doen we niet alleen om banner relevanter, schaalbaar en optimaliseerbaar te maken, maar vooral om creatiever en effectiever te kunnen communiceren.

Optimalisatie

Een bannercampagne is altijd optimaliseerbaar. Continuous Creative Optimization (CCO) noemen we dat. Daarom helpen wij altijd om te testen met varianten in copy en vormgeving, maar ook formaten en inzet.

Wil je ook effectievere banners?

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal kunnen of wil je een offerte? Mail of bel Niels!