Next level content marketing

Alion helpt je door middel van content marketing om je communicatie met je doelgroep via digitale content naar het 'next level' te brengen. Dat doen we met uitleganimaties, illustraties en infographics die merken met mensen verbinden. Deze content zet je bijvoorbeeld in op je sociale media kanalen of je eigen website. Soms om te vertellen, soms om te informeren, maar altijd om de aandacht vast te houden!

De meerwaarde van content marketing

Content marketing is een speciale marketingtechniek voor het creëerden en distribueren van relevante en waardevolle inhoud, om een duidelijke doelgroep aan je bedrijf te binden, te laten converteren en te behouden. Anders dan andere marketingtechnieken geef je met content marketing meer informatie over je product, door het gebruik van animaties, visuals, infographics, podcasts, blogs en video’s waardoor de kans groter is dat klanten kiezen voor jouw product. Content marketing geeft als het ware extra informatie en daarmee waarde aan jouw product.

Gun je merk digitale content van Alion

Met pakkende en goed vormgegeven content straal je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid uit naar je belangrijkste stakeholder: je doelgroep! Alion helpt je om jouw merk op de kaart te zetten. Dit vergroot je digitale slagkracht: Your Digital Power.

Schakel onze studio nu in!

Uitleganimaties

Complexe materie helder maken, dat is ons doel. Het gebruik van je product in kaart brengen, een visuele bijsluiter, een persoonlijke boodschap voor duizenden kijkers? Wij bedenken, schrijven, ontwerpen en animeren.

Lees verder

Illustraties en infographics

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom maken onze visual designers illustraties en infographics, bijvoorbeeld ter versterking van content zoals blogposts, social media posts.

Lees verder

“Verstand van creatie, verstand van healthcare, verstand van client-services. Kortom: fijn om mee samen te werken!”

Marc Hinfelaar

Zin in een geanimeerd gesprek?

Heb je een vraag over digitale content? Weet je niet of je een animatie of illustratie nodig hebt? Neem contact op als je meer wilt weten. We helpen je graag!

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Managing Director

Welke digitale content maakt Alion allemaal?

Schrijven jullie ook copy?

Welke problemen lost een animatie op?

Wanneer is een uitleganimatie handig?

Wat komt er bij het maken van een animatie kijken?

Wat kost een uitleganimatie?