Vuistregels voor je merk

Alion stelt een brand guide voor jouw bedrijf samen vast met jou. Hierin worden de kernwaarden, merkuitingen en guidelines beschreven. Het bevat inhoudelijk verschillende branding-richtlijnen rondom het gebruik van het logo, typografie, afbeeldingstijlen en kleurgebruik. Al deze aspecten in de brand guide vormen samen de huisstijl van jouw merk.

Jouw merkidentiteit in één brand guide

Met een brand guide of brand book bewaak je identiteit van je merk. Het helpt alle werknemers binnen jouw bedrijf - zoals communicatiemedewerkers en designers -consistentie aan te brengen in hun werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tone-of-voice tegenover klanten en het design van de website.

Voordelen van een brand guide

Het hanteren van een brand guide zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling en het herkennen van jouw merk voor nieuwe en bestaande klanten, het bespaart ook tijd. En tijd is kostbaar. Alle regels en richtlijnen zijn makkelijk op één plek te vinden: in de brand guide. Zo kunnen de betrokken partijen en stakeholders snel en efficiënt te werk gaan.

 

Alle voordelen van een brand guide:

  • Het vergroot de herkenbaarheid van jouw merk
  • Doel, missie en waarden worden omgezet in concrete uitingen
  • Het helpt sneller keuzes maken
  • Één huisstijl zorgt voor efficiëntie van je werknemers
  • Potentie van je merk nu écht volledig inzetten

Meer weten?

Neem contact op met onze accountmanagers als je meer wilt weten. Zij helpen je graag!

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Managing Director

Onze diensten