Een merkwaardige dienst

Branding

Branding, wat is dat eigenlijk? En waarom is branding belangrijk? Je branding, of je merk, is het belangrijkste bezit van je onderneming. Je laat ermee zien wat jouw onderneming uniek en onderscheidend maakt. Een sterk merk is het halve werk. Het geeft richting en focus en fungeert als kompas bij het maken van keuzes. Klinkt dit ingewikkeld? Goed nieuws: Alion helpt je graag en goed aan een sterk merk!

Een sterk merk, dat begint met een brand- of merkstrategie. Samen met onze experts ga je aan de slag met je merkidentiteit. In drie stappen bouwen we samen jouw succesvolle merkstrategie.

 

Als jouw merkstrategie staat als een huis vertalen onze designers jouw brand strategy naar een visueel design: jouw brand identity. Waarmee jij on- en offline consistent jouw kernwaarden en merkbelofte uit kunt dragen. Zo helpen wij jouw merk, mensen helpen.

Gun je merk een goed doordachte en vormgegeven identiteit

Met een goed doordachte en vormgegeven identiteit straalt jouw onderneming geloofwaardigheid en betrouwbaarheid uit naar je belangrijkste stakeholder: je doelgroep! Door een consistente toepassing van je merk zorg je voor herkenning, consistentie en uiteindelijk meer vertrouwen dus een hogere conversie!

“Met Alion hebben we een pragmatische partner, die ons een doeltreffend uiterlijk geeft voor onze soms complexe identiteit.”

Joost Lasschuit

Managing Director - Helin Data

Branding diensten van Alion

Brand Strategy

Een sterk merk start met een merkidentiteit. Een merk waarmee mensen zich kunnen identificeren en willen verbinden. Bij Alion werken we, samen met jou, met ons bewezen 3-stappenplan een succesvolle brand strategy uit. We creëren het gevoel waardoor mensen voor jouw merk kiezen.

Lees meer

Logo & brand design

Jouw merkidentiteit vertalen naar een herkenbare stijl die overal inzetbaar is. Dat is wat onze designers doen. Niet alleen huisstijlelementen zoals een logo, het kleurgebruik en de typografie. Maar ook alle ondersteunende zaken zoals beeldtaal, illustraties, animaties, ruimtes, lay-outs en vormgebruik.

Lees meer

Cases

We kunnen je zelf vertellen hoe goed onze strategen zijn, maar succesverhalen laten het natuurlijk veel beter zien.

Bekijk hier onze cases

Wat is het verschil tussen branding en ‘een logo’?

Wanneer heeft mijn merk ‘branding’ nodig?

Wat kost een merkstrategie?

Wat kost een logo?

Maak van je merk een succes

Met een brand strategy of logo & brand design van Alion. Neem contact op met onze Daan of Kezia. Ook als je meer wilt weten of vragen hebt. Ze helpen je graag en goed!

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Managing Director