Alion helpt je om je digital advertising naar het 'next level' te krijgen. Dat doen we door onze strategische kijk op advertising te combineren met de kennis en ervaring van onze creative developers. Zo ontwikkelen we een campagne waar je doelgroep op staat te wachten!

 

Alion bedenkt en ontwikkelt je campagnestrategie. Daarnaast ontwikkelen we in onze studio alle creative assets die je campagne nodig heeft om succesvol te zijn!

Gun je merk een goed doordachte en vormgegeven campagne

Met een goed doordachte en vormgegeven campagne straal je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid uit naar je belangrijkste stakeholder: je doelgroep! Door een professionele communicatie zorg je voor herkenning en een betere conversie!

Onze diensten

Campagnestrategie

In korte tijd zoveel mogelijk aandacht voor je merk, product, dienst of boodschap krijgen? Wij denken voor je uit hoe iedere doelgroep (B2B of B2C) op het juiste moment de juiste boodschap ontvangt. Het resultaat is een glashelder cross-device, crossmediaal campagneplan.

Lees meer

Campagne Productie

Alion is al jarenlang expert in het ontwerpen en produceren van display advertenties, banners, DOOH, video ads / prerolls en social ads - to name a few. We produceren advertising assets voor ieder denkbaar scherm.

Lees meer

Cases

Eerst zien dan geloven, dat snappen we heel goed. Check daarom direct onze advertising cases en laat je overtuigen.

Check onze cases

Is Alion Creative Media Partner van Google en dus gespecialiseerd in het maken van de beste display ads voor alle Google platforms?

Wat is een campagnestrategie?

Met welke technologieën en platforms werkt Alion

Wat kost een campagnestrategie?

Wat kost een bannerset?

Wij werken al tijden samen met Alion voor de productie van al onze online uitingen. Alion blinkt uit in het maken van complexe banners met XML koppelingen. We hebben in de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met nieuwe (mobiele) formaten en Alion neemt ons daarbij geregeld op sleeptouw.

Pelle den Engelsman

Online Marketing Transavia

Zin in een effectieve campagne?

Neem contact op met onze accountmanagers. Ze zijn zeer ervaren met het opstarten van succesvolle campagnes en kunnen al je vragen beantwoorden.

Kezia Sieters-Jansen

Kezia Sieters-Jansen

Accountmanager

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Managing Director