Privacy vinden we belangrijk, maar jou de beste en meest relevante ervaring geven ook :)
Daarom gebruiken we de volgende cookies:

Alion | Kerstcampagnes

De leukste kerstcampagnes

It’s the most wonderful time of the year! Familie, kerstdiners, knappende haardvuren 🔥... En natuurlijk van de leukste acties en inhakers. Hét moment om je relaties aandacht te geven met een persoonlijke attentie. Of de wereld te ontroeren ❤️ met een prachtige kerstcommercial. De mogelijkheden zijn eindeloos, we helpen je graag!

Een plank vol ideeën

Laten we maar met de versierde deur in huis vallen: Alion heeft jarenlange ervaring in het bedenken en opzetten van creatieve kerstacties. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke kerstanimaties, digitale adventkalenders waarin elke dag iets nieuws te beleven is, tot en met ‘branded’ versies van onze Santasizer (zo wordt elk kerstdiner een succes).

Interactief maatwerk

Zoek je communicatie met een sneeuwbaleffect? Dan denken we graag na over de perfecte inhaker voor jouw merk! Laat bezoekers een gepersonaliseerde groet maken en verspreiden, of daag je doelgroep en relaties uit met speciale kerstgame rondom jouw merk of product! We verdiepen ons graag in je doelgroep en bedrijf, bedenken passende communicatie en voeren de campagne van A tot Z voor je uit.

Hark! The deadline sings.

Het mooie van kerst: de deadline laat zich goed voorspellen. We hoeven er dus geen last-minute van te maken. Bij Alion beginnen de kerstdagen al in september, dus bel ons gerust, wij zijn er klaar voor. Eerst meer zien? Bekijk dan even onze showreel voor een aantal uiteenlopende voorbeelden.  Ho ho ho!

We maakten al eindejaarscampagnes voor

🎄🎄🎄 Sparren? 🎄🎄🎄

Laat je gegevens achter, dan stuurt Niels je ons kerstmenu!

Dit is geen geldig e-mailadres

of

Dit is geen geldig telefoonnummer