Iedere doelgroep een eigen product

Nutrition & Santé is als merk bij het grote publiek misschien niet zo bekend. Maar hun merken zijn dat des te meer! We hebben eerder cases voor de N&S merken Isostar en Wecare geschreven. Om het juiste product aan de juiste persoon te verkopen is het belangrijk om de consument goed voor te lichten. Als het product dan via verschillende retailers wordt verkocht is het ook belangrijk dat zij goed begrijpen voor wie welk product bedoeld is.

 

Zeker als je als N&S diverse merken voert waarmee de doelgroep kan afvallen of op gewicht kan blijven. De uitdaging is dan om retailers te informeren welk merk het beste past bij welke doelstelling; welk product adviseer je als een klant veel wil afvallen, een beetje wil afvallen of juist op gewicht wil blijven?

Een overtuigend verhaal

Om het personeel van verschillende retailers goed en snel te kunnen voorlichten over de verschillende ‘weight management’ merken van N&S heeft Alion een korte pitch video ontwikkeld. In deze uitleganimatie van 1,5 minuut wordt op een speelse manier uitgelegd wat de verschillen zijn tussen Modifast, Weightcare en WeCare.

 

De stijl van het artwork en het script zijn lekker speels. Op deze manier wordt voorkomen dat het een droge of saaie video word. De uitleganimatie werd erg goed ontvangen. Zelfs zo goed dat het team van N&S ook versies in het Frans en met andere productgroepen voor de Belgische markt liet ontwikkelen. Een overtuigend verhaal dus, in meerdere opzichten.

Wil je ook overtuigen

Neem dan snel contact op met onze experts, ze helpen je graag en goed verder.

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Creative partner

Ontvang onze tips over uitleganimaties als whitepaper

Verleid klanten met de beste uitleganimatie die je maar kunt bedenken! In dit whitepaper lees je hoe je dat aanpakt. Het bevat onze 6 belangrijkste tips voor een goede uitleganimatie.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Wat is een uitleganimatie?

Hoe helpt een uitleganimatie mijn doel bereiken?

Hoe start ik met een uitleganimatie?

Hoe lang duurt het maken van een uitleganimatie?

Wat kost een uitleganimatie?

Waarom kies je Alion voor een uitleganimatie?

Ik wil graag een offerte!

Dit is ook interessant