Beschikbaar

in elk gewenste huisstijl

Uitgebreid

doelgroeponderzoek

Veiligheidsscan in

3 minuten

Gratis rapport

met advies en checklist

Doelstelling

Potentiële klanten overtuigen om voor een alarminstallatie van Feenstra te kiezen. Ontwerp hiervoor een zo effectief mogelijke User Experience zodat zoveel mogelijk Sales Qualified Leads worden gegenereerd.

Functionaliteiten bepalen

Inventarisatie op basis van een vragenlijst

De inventarisatie van het veiligheidsniveau van de bezoeker vind plaats door middel van het invullen van een vragenlijst die gebaseerd is o.b.v. de kadastergegevens.

 

Resultaat veiligheidsniveau

Op de resultatenpagina ontvangt de bezoeker een indicatie van zijn veiligheidsniveau (goed, matig of zwak). Om het volledige rapport te ontvangen wordt gevraagd om een kort fomulier in te vullen. Hiermee ontvangt de bezoeker informatie over de inbraken in de wijk, advies over zijn woning en een veiligheids-checklist. Voor Feenstra betekent dit dat er Sales Qualified Leads worden gegenereerd.

 

Rapport per e-mail

De aanvrager ontvangt een mail met daarin zijn rapport om te downloaden. Doel is om een gratis offerte aan te vragen en zo sales Qualified Leads te genereren.

Mobile first design

Doordat steeds meer gebruikers op hun mobile device browsen, zijn de designs mobile-first ontworpen en is de tool uiteraard ook beschikbaar voor desktop.

Usability test

We hebben een uitgebreid prototype gemaakt en deze met een aantal respondenten uit de doelgroep getest. Hieruit hebben we onze aannames kunnen toetsen en verbeteringen kunnen uitvoeren op de functionaliteiten en het design. Testen is cruciaal bij elk product en is daarom een standaard onderdeel van ons proces. Alleen zo kunnen we er zeker van zijn dat we een product opleveren, die de doelgroep aanspreekt en begrijpt.

Vattenfall

De Veilig Wonen Check is niet alleen branded voor Feenstra, maar ook Vattenfall. Door een aantal eenvoudige aanpassingen is de tool volledig beschikbaar in elk gewenste huisstijl.

 

Security en AVG-proof

Omdat er in de tool naar gevoelige informatie wordt gevraagd is er veel nadruk gelegd op veiligheid van de gegevens. Dit komt terug in o.a.

  • Alle contactformulieren voldoen aan de AVG wetgeving.
  • Gebruikers ontvangen een unieke link om hun rapport te downloaden, deze is maximaal 24 uur beschikbaar.
  • Na 1x keer downloaden van het rapport, worden alle gegevens verwijderd.

Meer weten?

Spreekt het bovenstaande proces je aan en wil je ons ook een ontwerp uitdaging voorleggen? Neem dan contact op met Niels.

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Creative partner

Dit is ook interessant