De vooroordelen over rechtsbijstandsverzekeringen

Ondanks dat de rechtsbijstandverzekering een belangrijk onderdeel is van het totale verzekeringspakket, sluit slechts 20 tot 30% van de MKB en ZZP ondernemers deze af.

 

De belangrijkste redenen waarom ondernemers dit niet doen zijn zaken als een lage risicoperceptie, de voorkeur voor een eigen advocaat en de onduidelijkheid over wat er wel en niet is meeverzekerd.

Onze aanpak

Om deze vooroordelen weg te nemen hebben wij een uitleganimatie gemaakt waarin uitgelegd wordt wat de voordelen  zijn van de betaalbare rechtsbijstandverzekering van Arag.

 

Naast de inhoudelijk uitdaging om het verhaal goed te vertellen, was er ook een uitdaging om de juiste stijl toe te passen. Door de bestaande huisstijl van ARAG samen verder uit te werken konden we de benodigde frames en animaties mogelijk maken.

Het resultaat: een overtuigende animatie

Het resultaat is een overtuigende uitleganimatie waarin artwork gecombineerd wordt met foto’s. Op deze manier combineren we de duidelijkheid van animatie met de emotie van echte mensen. 

Ook last van vooroordelen?

Neem dan eens contact op met onze experts, wij helpen je graag de voordelen te benadrukken.

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Creative partner

Ontvang onze tips over uitleganimaties als whitepaper

Verleid klanten met de beste uitleganimatie die je maar kunt bedenken! In dit whitepaper lees je hoe je dat aanpakt. Het bevat onze 6 belangrijkste tips voor een goede uitleganimatie.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Wat is een uitleganimatie?

Hoe helpt een uitleganimatie mijn doel bereiken?

Hoe start ik met een uitleganimatie?

Hoe lang duurt het maken van een uitleganimatie?

Wat kost een uitleganimatie?

Waarom kies je Alion voor een uitleganimatie?

Ik wil graag een offerte!

Dit is ook interessant