Laat je touchpoints impact maken

Bij digital agency Alion brengen we merken digitaal dichtbij hun doelgroep. Daarom werken we altijd vanuit het perspectief van je eindgebruiker naar de juiste invulling van de digitale touchpoints. Dat doen we met onze digitale diensten: branding, websites & apps, content en advertising.

 

Een goed voorbeeld is hoe wij een campagne aanvliegen. Voor ons is dat meer dan het bedenken van de juiste boodschap op het juiste moment bij het juiste publiek. We denken na over waar de doelgroep terecht komt na het klikken op een advertentie. Wat vindt een gebruiker als hij op je merk of dienstverlening zoekt? Wat voor raakvlak heeft je doelgroep een week later? Hoe ervaart je doelgroep de interactie op je website? En hoe zit dat als hij/zij klant is geworden?

 

Door deze zaken mee te nemen in je strategie bereik je meer dan alleen maar ‘bereik’. Je bereikt resultaat.

Gratis vrijblijvende Touchpoint Scan

Omdat we veel ervaring hebben met echte gebruikerswensen én natuurlijk met onze eigen diensten, kunnen we je een goede beoordeling geven van de huidige invulling van de digitale raakvlakken van jouw merk.


Laat ons, gratis en vrijblijvend een scan maken van de digitale touchpoints van jouw merk. De scan is voorzien van een heldere scorecard én bevat adviezen tot verbetering van je digitale touchpoints. Interesse? mail eens met Kezia (kezia@alion.nl) of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvende Touchpoint Scan

Laat de touchpoints van je merk scannen. Neem contact op met onze experts en ontvang een vrijblijvende scan met advies.

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Creative partner

Dit is ook interessant