Genereer meer leads!

Animatie is onmisbaar in je communicatie- en marketingstrategie. Waarom? Hier zijn vijf redenen!

 

1. Kort en krachtig

Een animatie van 30 seconden kan genoeg zijn om je oplossing overtuigend te presenteren. Dat bespaart veel tekst en uitleg!

 

2. Pakt de aandacht

Aandacht is zeldzaam, verwachtingen zijn hoog. In een animatie kunnen we je informatie zó aantrekkelijk presenteren dat je de aandacht van je gebruiker trekt en vasthoudt.

 

3. Deelbaar

Mensen delen graag video’s. Op FB, Whatsapp of good old e-mail. Video's zijn leuker én makkelijker te delen dan lappen tekst, want je gebruiker hoeft er zijn applicatie niet voor te verlaten om de content te bekijken.

 

4. Snel aanpasbaar

Een wijziging in propositie, specificatie of proces is in een animatie snel door te voeren. Je hebt er bijvoorbeeld geen nieuwe opname voor nodig. Vaak kun je zo binnen een dag al met het aangepaste materiaal aan de slag.

 

5. Last but not least: Prijs!

Met de zomer voor de deur kunnen we 'n animatie voor je ontwikkelen voor een mooi zomertarief. Interessant?

Ontvang onze tips over uitleganimaties als whitepaper

Verleid klanten met de beste uitleganimatie die je maar kunt bedenken! In dit whitepaper lees je hoe je dat aanpakt. Het bevat onze 6 belangrijkste tips voor een goede uitleganimatie.

Je geeft ons toestemming om je gegevens te mogen gebruiken om contact met je op te nemen nav deze whitepaper. We verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Interessant?

Praat eens met Niels!

Niels Bovendeur

Niels Bovendeur

Creative partner

Dit is ook interessant